Durağın kaldırılması sıkıntı yaratmıştı artık çözülecek

Yukarı Yoncalık Mahallesi'nde benzin istasyonu yapıldığı için bulunduğu yerden kaldırılan duraklar özellikle kış şartlarında vatandaşa sıkıntı çıkarmıştı. Vatandaşın daha fazla mağdur olmaması için belediye durak yapımına başladı.

Tarih: 10.04.2023 14:07 Güncelleme: 10.04.2023 14:45
Durağın kaldırılması sıkıntı yaratmıştı artık çözülecek

www.erzurumgunebakis.com/Ümmühan GÖĞTAŞ

Yukarı Yoncalık Mahallesi'nde benzin istasyonu yapıldığı için bulunduğu bölgeden kaldırılan duraklar özellikle kış şartlarında vatandaşa sıkıntı çıkarmıştı. Vatandaşın daha fazla mağdur olmaması için belediye durak yapımına başladı.
Merkez Yakutiye İlçesi Yukarı Yoncalık Mahalesi'nde bulunan otobüs duraklarının  kaldırılmasından rahatsız olan vatandaşlar, buranın işlek bir yer olduğunu ve bu bölgede durak olmamasından dolayı sıkıntı çektiklerini ifade ettiler. Belediye vatandaşlar mağdur olmasın diye durakların yapımı için çalışmalara başladı. 
Bu bölge işlek olduğu için bu durakları sürekli kullandığını söyleyen ev hanımı Esra Tumrut, 'Kapalı durak varken burası çok iyiydi. Benim küçük çocuğum var. Hastane işim oluyor veya gezmeye gidiyorum. Burada benzin istasyonu yapılmadan önce eskiden kapalı durak vardı. Benim gibi çocuğu olan kadınlar ve yaşlılar için iyi oluyordu. Özellikle Erzurum'un hava şartlarını göz önünde bulundurursak durakların kaldırılması vatandaşlara büyük sıkıntı oluşturdu. Belediye yakında durakları yapmak için çalışmalara başlamış en azından vatandaşın sıkıntısını duyup çözüm ürettiler' diye konuştu.