DURAKLARIN İÇİ PİSLİK YUVASI

Erzurum Palandöken İlçesindeki şehir içi yolcu seferi yapan yolcu otobüs durakları bakımsız ve pis olması vatandaşı isyan ettirdi.

Tarih: 26.09.2023 18:08
DURAKLARIN İÇİ PİSLİK YUVASI

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru

Vatandaşların bu konuda halkın şikâyetçi olurken şehir içi ulaşımında kullanılan bakımsız yolcu duraklarının biran evvel temizlenmesi gerektiğini söylediler. 

Vatandaşlar,” Büyükşehir Belediyesi uyuyor. Bu duraklarda yerli ve yabancı turistler de araç bekleyecek. Büyükşehir Belediyesi bu umursamazlığıyla Erzurum’u dünyaya rezil edecek.  Buralarda yağmur yağdığında bekleyeceğimiz durakların üst çatı kısımları çatlak, su akıtacak ve ıslanacağız. Oturacağımız yerler kırık. Yenileme yapılmalı ve bunların çözüme kavuşturulması için gereken çalışmalar yapılmalı. Palandöken ilçesindeki yolcu duraklarına bakıldığında çok temiz olduğunu söylenemez durakların içi ve dışı pislik yuvası. Durakların oturması yerleri ve camları kırık. Bizler yağışlı havalarda bu haldeki durağın içerisine nasıl gireceğiz? Durağın görünüşü dahi insanı korkutuyor.”

"Yolcu durakları yeteri kadar temiz değil"

Son aylarda yolcu duraklarının yeteri kadar temizliği yapılmadığını ifade eden vatandaşlar,  belediye yetkililerinin bu konuda görevli kişileri ciddi şekilde uyarmaları gerektiğini dile getirdiler.

Vatandaşlar,”  Son aylarda temizlik neredeyse yapılmıyor. Belediye yetkililerinin bu konuda görevli kişileri ciddi şekilde uyarmaları gerekiyor. Duraklarda ortaya çıkan bu fotoğraf sadece bizleri değil il dışından kente gelen vatandaşlarımızın da dikkatini çekiyor”