Dursun Özbek: Beşiktaş'tan özür bekliyoruz!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yapılan sponsorluk anlaşmasının lansmanında açıklamalarda bulundu.

Tarih: 17.08.2023 13:03
Dursun Özbek: Beşiktaş

Galatasaray ile SIXT arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yapılan sponsorluk anlaşmasında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

TRANSFER AÇIKLAMASI

"Eksiklerimiz vardı, tamamladık. Bazı mevkilere nokta atışlarımız olacak. İsim vermem doğru olmaz. Galatasaray için çalışıyoruz. Taraftarlarımız, Galatasaray'ı sevenler hiç endişe etmesinler. Geçen sene olduğu gibi bu sene de en iyi takımı kurmanın peşindeyiz."

"BİZİ İYİ TANIMANIZ LAZIM"

Dün geceden beri çok üzgünüm. Galatasaray'ı bilmek lazım, öğrenmek lazım. Eğer bize böyle bir yakıştırma yapıyorsanız, bizi iyi tanımanız lazım. Galatasaray, 500 yılı aşkın mazisi olan, gelenekleri ve etik değerleri olan bir kurum."

"BEŞİKTAŞ'TAN ÖZÜR BEKLİYORUZ"

"Galatasaray, Cumhuriyet'in yüzüdür. Böyle bir camiayı eli kanlı bir terör örgütüyle ilişkilendirmek, yakıştırmak, yan yana getirmek dünyanın en saçma işi. Bu büyük bir hadsizlik ve gaf, Galatasaray'ı tanımadıkları için böyle yaptıklarını düşünüyorum. Bu ülkenin ihtiyacı bu mu? Ülkeyi bölmeye, kutuplaştırmaya çalışmaktan herkes uzak dursun. Galatasaray olarak, Beşiktaş kulübünden özür bekliyoruz."

"NİYE BUNA İHTİYAÇ DUYDUNUZ?"

"Taraftarlarımızı, kulübümüzü, çalışanlarımızı bu konuda sakin olmaya, bu provokatif kalkışmaya prim vermemeye rica ediyorum. Bugün geldiğimiz noktada hepimizin birbirini sevmesi, daha bütünleşmiş halde olmasını isterken bunun olması üzücü. Niye biz Beşiktaş'la sahada rekabet edemiyoruz? Onlar da çok eski bir kulüp. Yıllardır mücadele ediyoruz, kardeşliğimiz var, onlara her zaman saygılıyız. Niye buna ihtiyaç duydunuz? Bundan ne elde ettiniz diye Beşiktaşlı yöneticilere sormak istiyorum. Böyle bir paylaşım yaparak, ülkeyi bölmenin yeri ve zamanı değil. Kimsenin yanına yaptıklarını kar bırakmayacağız. Buna sebep olanlardan hesabını soracağız."

"OLAY MAHALLİNE İLK KATİL GELİRMİŞ"

"Daha önce başka bir kulüp de bize bir yakıştırma yapmıştı. Ona da cevap vermiştim ve bir benzetme yapmıştım. Cinayet mahalline ilk katil gelirmiş. Her iki olayı da buna benzetiyorum."

TETE AÇIKLAMASI

"Tete konusunu hukukçularla görüştük ve bu transferi yaptık. Çalışmalarımız devam ediyor. Bu transferde risk görmedik. Tete bizim oyuncumuz ve kısa sürede takıma katılacak." HABER MERKEZİ