Egemen Korkmaz Denizlispor´da

BB Erzurumspor´un gönüllerde taht kuran efsane kaptanı Egemen Korkmaz, Denizlispor´da Mehmet Özdilek´in yardımcılığı görevine getirildi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Egemen Korkmaz Denizlispor´da

-ÖZEL-

 

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor´un efsane kaptanı Egemen Korkmaz, Denizlispor´da teknik direktör Mehmet Özdilek´in yardımcılığına getirildi. BB Erzurmspor´un süper ligde kaldığı sezon gösterdiği mücadele ile Dadaşların gönlünde taht kuran tecrübeli futbolcu Egemen Korkmaz, mavi beyazlı takımın küme düşmesi ile birlikte futbolu bırakmıştı. İlerleyen yaşına rağmen birçok defan oyuncusunu değim yerinde ise cebinden çıkartacak bir tecrübeye sahip olan ve sahada yüreği ile oynayan nadir isimlerden biri olan Egemen Korkmaz, Erzurumspor´un küme düşmesi sonrası başka bir takıma gitmemiş ve yaşının ilerlemesi nedeniyle de futbolu bırakma kararı almıştı.

MEHMET ÖZDİLEK´İN YARDIMCISI OLDU

BB Erzurumspor´un süper ligdeki teknik direktörlerinden olan Şifo Mehmet lakaplı Mehmet Özdilek´in Denizlispor ile anlaşması sonrası, Egemen Korkmaz´da tekrar futbola geri döndü. Denizlispor´un yeni teknik direktörü Mehmet Özdilek´in yardımcısı, geçen sezon Erzurumspor´umuz da forma giyen ve sezon başında futbolu bırakan Egemen Korkmaz oldu. Egemen Korkmaz, Mehmet Özdilek´in Erzurumspor´da görev yaptığı dönemde de çok iyi anlaştığı ve en güvendiği futbolcuların başında geliyordu. Egemen´in tekrar futbola dönmesi, Dadaşları da sevindirdi. Birçok taraftar, Erzurumspor´un süper lige yeniden çıkması durumunda Mehmet Özdilek ve Egemen Korkmaz ikilisini Erzurumspor´da görmeyi arzu ettiğini ifade etti.