Eğitim ve öğretimde kalite masaya yatırıldı

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Danışma Kurulu Toplantısında, Erzurum´da eğitim ve öğretimde kalitenin artması ve başarının yükselmesi için çözüm önerileri görüşülerek kararlar tutanak haline getirildi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Eğitim ve öğretimde  kalite masaya yatırıldı

Günebakış/Elif YILMAZ

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Danışma Kurulu toplantısı Palandöken Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleşti.

Vali Yardımcısı Muharrem Eligül başkanlığında yapılan toplantı İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız´ın sunumu ile başladı.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı öğrenci, öğretmen, okul ve derslik sayıları, TEOG ve LYS sınavlarının analizi, okullardaki sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler, yaygın eğitim kursları,  fiziki yatırım ve onarım konularının görüşüldüğü toplantıya katılım oldukça yüksek oldu.

Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, üniversite ve belediyelerin temsilcilerinin katıldığı toplantı sonunda, Erzurum´da eğitim ve öğretimde kalitenin artması ve başarının yükselmesi için çözüm önerileri görüşülerek kararlar tutanak haline getirildi.