Ekonomide ?Milli Seferberlik´

Sosyal Güvelik Kurumu (SGK) Müdürü Nizamettin Durmuş ve İŞKUR Müdürü Recep Demir, OSB ve Ticaret Borsası´nda teşvikler hakkında bilgiler verdi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Ekonomide ?Milli Seferberlik´

GÜNEBAKIŞ/Muhammed COŞKUN

Erzurum SGK İl Müdürü Nizamettin Durmuş ve İŞKUR Müdürü Recep Demir, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu´nun başlatmış olduğu ?Çalışma Hayatında Mili Seferberlik´  çalışmaları kapsamında ziyaretlerine başladı. SGK Müdürü Durmuş ve İŞKUR Müdürü Demir, Erzurum Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Zafer Ergüney ve Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu´nu ziyaret ederek işverenlerin sorunları ve teşvikler hakkında bilgi alış-verişinde bulundular.

Bakanlıkça ?Çalışma Hayatında Milli Seferberlik´ çalışması başlatıldığına dikkat çeken İl Müdürü Durmuş, ziyaretlerin amacının Erzurum´da artı istihdamın artırmak ve kayıt dışı istihdamla mücadele etmek olduğunu kaydetti. Durmuş, ?Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu´nun Konya´dan kamuoyuna duyurduğu ´Çalışma Hayatında Milli Seferberlik´ programı kapsamında ziyaretlerimiz başlamıştır. Çalışma hayatında istihdamın artırılması, yeni istihdam alanlarının faaliyete geçirilmesi amacıyla bakanlığımız da çok yoğun ve etkili teşvik projeleri oluşturuldu Bu kapsamda iş dünyasının temsilcilerine teşviklerimizi sürekli anlatıyoruz.? dedi.

OSB Başkanı Ergüney ve Ticaret Borsası Başkanı Hınıslıoğlu, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Erzurum´da istihdamı artırmak için destek vereceklerini söyledi.