Ekran koruyucuları satış rekoru kırıyor

Cep telefonlarının zarar görmesini istemeyen vatandaşlar ekran koruyucuları her geçen gün satış rekorları kırıyor.

Tarih: 06.12.2023 15:23
Ekran koruyucuları satış rekoru kırıyor

www.erzurumgunebakis.com / İhsan KUMRU

Ekran koruyucu fiyatlarında artış olduğunu ifade eden cep telefon işletmecisi Yusuf Kılıç, ürünlerin fiyatları dolar arttıkça arttığını söyledi.

Kılıç,”  Cep telefonlarının şarj aletleri, kulaklıklar, ekran koruyucu camlar, kılıflar, USB dönüştürücü, batarya çeşitleri, orijinal ekranların toptan ve perakende satışını yapıyoruz. Ürünlerimizin birçoğu garanti kapsamında. Ürünlerin fiyatları dolar arttıkça artıyor çünkü hepsi Çin’den geliyor. Her yıl bir şey moda olur, sonra satışları da düşer. Hemen yeni ürün gelir. Haliyle biz de onun peşinden giderek ekmek paramızı kazanırız. Binlerce liralık Tekno-markette, mağaza vitrininde, internette ve tabi ki sokakta kısacası her yerde kırılmaz camları görmeniz mümkün. Günlük işlerimizin çoğunu üzerinden yaptığımız cep telefonları ayrılmaz bir parçamız haline geldi. Sadece arama yapma ya da mesajlaşmanın yanı sıra alışverişi ve iş görüşmelerini de cep telefonları ile yapar olduk. Hem fotoğraflarımız hem özel belgelerimiz için bir depolama alanı işlevi gördüğünden bizim için ayrıca bir önem taşıyorlar. Çoğu kişi içindeki bilgilere bir şey olmasından korktuğu için yeni bir telefona geçme planını devamlı erteliyor. Bu kadar önem taşıyan cep telefonlarımız evdeyken devamlı yanımızda sokağa çıktığımızda ise elimizde duruyor.”

Neden Kırılmaz Cam Kullanımı Tercih Edilmeli?

“Cep telefonları gelişmiş donanıma sahip olsa da ya da ekranı Gorilla Glass gibi son teknoloji bir ürün de olsa bunun kırılmaz olduğu söylenemez. Bu nedenle özellikle ikinci el cep telefonunuzu uzun yıllar kullanabilmek için kırılmaz teknolojisinden faydalanmalısınız. Devamlı elimizde taşıdığımız ve çoğu zaman düşme tehlikesi olan yerlere bıraktığımız cep telefonları sürekli bir risk altında. Aynı zamanda kaybolmaması ya da düşmemesi için cep telefonunu cebimize koyduğumuzda da anahtar veya bozuk paralar tarafından ekranının çizilme tehlikesi var. Bu nedenle telefonumuzun kalıcı bir koruma çözümüne ihtiyacı var. Bunun için kırılmaz cam kullanımı oldukça büyük bir önem taşır. Kırılmaz cam sayesinde düşme ya da çarpma gibi durumlar görüldüğünde koruyucu ekran telefonunuzun ekranını maksimum seviyede korur.”