Elveda kupa merhaba lig!

Ziraat Türkiye Kupasında ilçe takımı Nazilli Belediyespor'a penaltı atışları sonrası mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığı yaratıp 3. turda elenen BB Erzurumspor, artık tek kulvar olan ligde yarışacak.

Tarih: 28.10.2021 19:44
Elveda kupa merhaba lig!

Sinan AYDIN

Ziraat Türkiye Kupasında Nazilli Belediyespor'a yenilerek ilk turda elenen BB Erzurumspor, lige döndü. Forvetteki iki beceriksiz oyuncusu olan Olanare ve Oltan'ın gol atamaması yüzünden kupadan elenen BB Erzurumspor, artık tek kulvarda yarışacak. Önceki gün  oynanan Ziraat Türkiye Kupasında Nazilli Belediyespor ile 120 dakikası golsüz beraberlik ile sona eren karşılaşmada rakibine penaltı atışları sonucu boyun eğen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, tarihinde ilk kenz ZTK'ya lk turda veda etmiş oldu.

TFF 1. Ligde ilk ikide yer alarak yeniden Süper ligi hedefleyen mavi beyazlılarda, kupadan elenmenin şoku yaşanıyor. Takımın ilçe takımına yenilmesine ve forvetlerimizin beceriksizliğine taraftarın tepkisi büyük. Camiada kupaya veda edilmesinin çokta üzerinde durulmaması gerektiği ve asıl önemli olanın ligde ilk iki olduğunu savunulsada, Olanare ve Oltan'ın hemen takımdan gönderilmesini isteyenlerin sayısı oldukça fazla. Özellikle Oltan'ın yıllardır bu takımda oömasına rağmen bugüne kadar hiç bir katkısı olmaması, '' yata yata para alıyor'' yorumlarının yapılmasına neden oluyor.

BALIKESİRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI 

Mavi Beyazlı takım, kupa hezimetini unutup Pazar günü Kazım Karabekir stadında oynayacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarına başladı. Taraftar, lig maçında da kupa maçındakikötü futbolun süreceği endişesini yaşıyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri nezaretinde taktik antrenmanlar yapan fubbolcular, ligin en zayıf takımlarından biri olan Balıkesirspor maçından üç puan hedefliyorlar.

TAKIMDAKİ TEK KALİTELİ YABANCI TRANSFER ESTRELA'NIN DURUMU İYİ

Bu arada dünkü müsabakada sakatlanarak oyundan çıkan orta alanın başarılı ismi ve bu sezon takımdaki tek kaliteli yabancı transfer olan Estrela'nın ciddi bir sakatlığının olmadığı ve Balıkesirspor maçında forma giyebileceği ifade edildi. Mavi Beyazlı takımda, Bitexen satışları de devam ediyor. BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ömer Düzgün, sosyal mvdya hvsabından bir teşekkür paylaşımı yaparak, '' Destekleri ile bugüne kadar hep yanımızda olan sevgili Acun Ilıcalı'ya, Bitexen satışı konsundaki büyü destekleri için teşekkür ediyorum'' dedi.