Emekli din görevlileri unutulmadı

Palandöken Müftüsü Ahmet Gözcü, Din Görevlileri Haftası münasebetiyle emekli din görevlilerini Palandöken'de buluşturdu.

Tarih: 15.10.2022 20:54
Emekli din görevlileri unutulmadı

 

Sinan AYDIN

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle emekli din görevlileri Palandöken Müftülüğünce hazırlanan programda buluştu. Palandöken Müftüsü Ahmet Gözcü, Din Görevlileri Haftası münasebetiyle emekli din görevlilerini Palandöken'de buluşturdu. Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan, İl Müftüsü Şahin Yildirim ve İlçe Emniyet Müdürü Mücahit Kiroglu'nun da  katıldığı programda, İlçe Müftüsü Ahmet Gözcü emekli din görevlilerine çalısma hayatlarında yaptıkları gayretli hizmetlerinden ötürü teşekkürlerini ifade edip kendilerine sağlıklı mutlu, huzurlu bir yaşam diledi.

MÜFTÜ SAĞLIKLI YAŞAM DİLE

İl Müftüsü Şahin Yıldırım ise emekli din görevlilerine yönelik yaptığı konuşmada, "emeklilik her ne kadar resmi bir konu olsada her bir hocamız toplumun manevi hayatına cok önemli katkı sunuyorlar, rehberlik yapıyorlar" diyerek din görevlilerine sağlıklı bir yaşam diledi. Kaymakam Uğur Tutkan ise emekli din görevlilerini görmekten duyduğu memnuniyeti ifade edip programın bir vefayı anımsattığını, güzel bir düşünce olduğunu söyleyip programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Program sonrası günün anısına hazırlanan hediyeler takdim edildi.