EMEKLİLER PATRON OLDUĞUNU İSPAT ETTİ

Yerel seçim sonrası emekliler kahvehanede seçim değerlendirmesinde bulundular. Emekli vatandaş sandık başında tepkisini gösterdi.

Tarih: 02.04.2024 10:06
EMEKLİLER PATRON OLDUĞUNU İSPAT ETTİ

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru

Seçimler sonrası değerlendirmelerde bulunan emekli vatandaşlar, emekli maaşlarına yeterli düzeyde zam yapmamasını eleştirirken, emeklilerin alım gücünün düşüklüğünü ve hayat pahalılığını vurguladılar.

Emekli Vatandaşlar,” Yapılan seçimler tüm herkese hayırlı olsun.  Biz emeklileri küçümsediler. Ben ne yaparsam yapayım oyunu bana verir anlayışı artık tarih olmuştur. Hayat pahalılığı ile mücadele eden emekli en çok etkileyen kesimin başında vardı.  Emeklinin bekleyecek takati kalmadı. Emekliyi ikinci sınıf vatandaş olarak görmesinler.  Emekli maaşlarına yapılan zammı yetersiz buluyoruz. Emekli olarak tepkiliyiz. Emeklilere bakmıyorlar ki. Memura veriyor fazlasıyla. Ama emekliye gelince para yok. Onları iktidara getirenler emekliler.  Az maaş verdi. Hepimiz mağdur durumdayız. Geçinemiyoruz. Üç kuruş para verdiler emekliye. Müjde diyorlar ikramiyeye. Öbür ayı nasıl getirecek emekliler?   Benim evim var ama evi kira olan var, çocuğu okuyan var.  Emekliler patron olduğunu ispat etti”