Emeklileri sevindiren çalışmaya başlandı

AK Parti'nin seçim kampanyası kapsamında aday belirleme çalışmalarına başlamasıyla birlikte, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve parti yetkilileri oldukça yoğun bir tempo içinde çalışmalarını sürdürüyor.

Tarih: 31.12.2023 15:12 Güncelleme: 31.12.2023 15:13
Emeklileri sevindiren çalışmaya başlandı

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ 

Kampanyanın dikkat çeken gelişmelerinden biri, emekli vatandaşları hedefleyen özel bir indirim kartı uygulaması oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ekibi, emeklilere sağlanacak bu kart ile ulaşım, sağlık ve market harcamalarında indirimli alışveriş yapma imkânı sunmayı planlıyor. Emeklilere özel olarak tasarlanan bu kart, vatandaşlara ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla karşılamaları konusunda önemli bir avantaj sunacak.

AYLAR SONRA YÜZÜMÜZ GÜLECEK Mİ? 

Erzurumlu emekli vatandaşlar, bu haberi oldukça mutlu karşıladıklarını aktarırken bu çalışmanın geç gelmesinin sitemini yaptılar. 

 “Artan enflasyonun karşısında ezildik, para konusunda gerçekten bize cimri davranıldı ve hala devam edilmeye devam ediliyor. Aylar sonra bizi düşünerek 2 güzel şey yaptılar. Birini az kaslın batırıyorlardı ancak toparladılar. Diğeri de hemen hemen her emeklinin takip ettiği konu, indirimli kart konusu. Bekliyoruz, sonu nasıl olacak görmek istiyoruz.”