Emekliye ayrılan Müftülük personeline veda programı

Erzurum Müftülüğü, emeklilik dolayısıyla görevinden ayrılan personele yönelik veda programı düzenledi.

Tarih: 29.11.2022 12:24 Güncelleme: 29.11.2022 12:24
Emekliye ayrılan Müftülük personeline veda programı

Sinan AYDIN

Erzurum Müftülüğü, emeklilik dolayısıyla görevinden ayrılan personele yönelik veda programı düzenledi. Programları dolayısıyla Erzurum’da bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Şaban Kondi, İl Müftülüğünün özellikle 15 Temmuz gibi zor ve kritik zamanlarda önemli hizmetler yaptığını belirterek emekli olan personele İl Müftülüğü hizmetlerine katkılarından dolayı teşekkür etti ve bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Dr. Şaban Kondi, İl Müftülüğünün, çalışmalarını yürütürken toplumun her kesimine mesai mefhumu olmaksızın sürekli hizmet ederek verimli bir şekilde çalışmalar sürdürdüğünü vurguladı.

ARKADAŞLAR BU KUBBEDE HOŞ BİR SEDA BIRAKTILAR”

Sonrasında konuşan İl Müftüsü Şahin Yıldırım ise şunları söyledi: “Bugün bizim için bir hüzün. Çünkü biz bir aileyiz ve bugün bu ailenin dokuz ferdine veda ediyoruz. Memurlukta gerçekten çok güzel insanlar ile tanışıyorsunuz. Gönül birlikteliği, fikir birlikteliği ve dava birlikteliği yapıyorsunuz. Gece gündüz demeden çalışıyor, sonra bir gün tayininiz çıkıyor, gidiyorsunuz. Yeni bir yuva, yeni bir düzen, yeni bir yer. Bir taraftan yeni yerdeki hizmetin telaşı devam ederken diğer taraftan eski dostluklar yavaş yavaş unutulmaya başlanıyor. Sonuçta çok kıymetli insanlarla bu muhabbeti devam ettirememenin üzüntüsünü yaşıyorsunuz. Arkadaşlarımız mesai mefhumu gözetmeden ve hizmet etmekten kaçınmadan güzel hizmetlerde bulunarak bu kubbede hoş bir seda bıraktılar.

HİZMET PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ

Yeni görev yerlerinde de bu sedayı devam ettireceklerine olan inancımız tamdır. Bundan sonraki hayatlarında üstün başarılar diliyorum. Hizmet ve katkılarından dolayı hem şahsım hem teşkilatım adına her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her daim sohbetimiz, muhabbetimiz, dostluğumuz daim olsun.” Konuşmaların ardından emekli olan personele plaket takdim edildi.  Program çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen veda programına Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Müftü yardımcıları, ve daire personeli katıldı.