En yorucu deplasman yolculuğu oldu

TFF'nin programı geç açıklamasından dolayı Erzurum'dan uçakta yer bulamayan mavi beyazlı kafile, buradan Erzincan, Erzincan'dan İstanbul ve oradanda aktarmalı Denizliye geçti.

Tarih: 19.05.2022 17:43
En yorucu deplasman yolculuğu oldu

Sinan AYDIN

Bugün ligin son maçında deplasmanda Altaş Denizlispor'a konuk olacak olan BB Erzurumspor, deplasman yolculuğuna çıktı çıkmasına ama belki de en yorucu yolculuğa imza attı. Spor toto 1. ligde 38. hafta müsabakaları yarın ve cumartesi oynanacak olan karşılaşmalar ile tamamlanacak. Play-off'a kalmayı garantileyen temsilcimiz BB Erzurumspor, ligin son maçında ise deplasmanda Denizlispor'a konuk olacak.

HAZIRLIKLLAR DÜN TAMAMLANDI

Büyüehir Belediye Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını dün kendi tesislerinde yaptığı sabah antrenmanı ile tamaladı. Tamamem play-off maçlarına odaklanmış olan mavi beyazlı futbolcular, aynı zamanda play-off'ta karşılaşacakları rakiplerini de yarın öğrenmiş olacaklar. Play-off sıralamasına büyük önem veren Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, oyuncularına Denzlispor maçından mutlaka galibiyetle ayrılmak için mücadele etmelerini istedi. Dadaşlar dünkü antrenmanda, taktik ağırlıklı çalışma yaptı. 

UÇAKYA YER BULUNAMAYINCA...

Bugün saat 20.00'da oynanacak müsabaka öncesi hazırlıklarını kulüp tesislerinde yapan mavi beyazlılar, dün deplasmanda yolculuğuna çıktı.  Ancak Denizli yolculuğu kafilede bulunanlara adeta zulüm olacak. TFF'nin programı geç açıklamasından dolayı Erzurum'dan uçakta yer bulamayan mavi beyazlı kafile, buradan Erzincan, Erzincan'dan İstanbul ve oradanda aktarmalı Denizliye geçti. Denizli Atatürk stadında saat 20:00'da başlayacak olan karşılaşmayı, Cihan Aydın yönetecek.