Eren Tozlu'ya ''Yılın Santraforu'' ödülü

Başarılı forvet oyuncusu Eren Tozlu, Marka Futbol sitesi tarafından düzenlenen ‘’Spor Toto 1. Lig 2022 Yılı Altın Karması ve Spor Toto 1. Lig’de Yılın Santraforu’’ ödülüne layık görüldü.

Tarih: 27.12.2022 13:29
Eren Tozlu

Sinan AYDIN

Oynadığı futbolun yanında karakterli duruşu ile de Dadaşların gönlünde taht kuran Erzurumspor'un başarılı forvet oyuncusu Eren Tozlu, Marka Futbol sitesi tarafından düzenlenen ‘’Spor Toto 1. Lig 2022 Yılı Altın Karması ve Spor Toto 1. Lig’de Yılın Santraforu’’ ödülüne layık görüldü. Attığı gollerle mavi beyazlı taraftarlara, ''İyi ki Varsın Eren'' dedirten isim olan Eren Tozlu, gerek futbolu ve gerekse karakterli duruşu ile Dadaşların gönlünde taht kuran bir isim. Birçok maçta gerek asistleri ve gerekse golleri ile takımını değim yerinde ise ipten alan Eren Tozlu için taraftarlar sosyal medyadan, ''İyi ki Varsın Eren'' sloganı ile çeşitli paylaşımlar yapıp beğenilerini dile getirerek takım kaptanlarına teşekkür ediyorlardı. 

''Yılın Santraforu'' ödülüne layık görüldü

Mavi Beyazlı takıma Giresunspor'dan transfer edilen Eren Tozlu, iki sezondur Dadaşlarda oynadığı futbol ve karakteri ile her kesimin büyük sevgisini kazanmış durumda. "Yüreğinin güzeliği yüzüne vurmuş" benzetmesi yapılarak taraftarın sevgisini ifade ettiği Eren, takım içindeki uyumu ile de hocalarının ve yöneticilerin takdirini kazanmış bir isim. Attığı goller sonrası kale arkası kamerasına koşarak ''Sus'' işareti yapması bir gelenek halini alan Eren Tozlu, sahadaki durulu ile sadece Erzurumspor araftarının değil birçok takım taraftarının da takdirini kazanıyor. Erzurumspor'un başarılı forvet oyuncusu Eren Tozlu, Marka Futbol sitesi tarafından düzenlenen ‘’Spor Toto 1. Lig 2022 Yılı Altın Karması ve Spor Toto 1. Lig’de Yılın Santraforu’’ ödülüne layık görüldü. Eren Tozlu ödülünü düzenlenecek törenle alacak.