Erhan Çelenk´ten taraftara müjde

Sakatlıktan tamamen kurtulan Erhan Çelenk, taraftarlara müjdeyi vererek, ?? İnşallah bundan sonra eski Erhan´ı görecekler´´ dedi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erhan Çelenk´ten taraftara müjde

Sinan AYDIN

Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un süper lige çıkmasında büyük emeği olan futbolculardan birisi olan Erhan Çelenk, taraftarlara müjdeyi verdi. Süper lige çıktıktan sonra ilk maçlarda eski performansından uzak bir görüntü çizen ve daha sonra ise sakatlıkla mücadele eden Erhan Çelenk, sakatlığının tamamen geçtiğini belirterek sahalara dönmeye hazır olduğu mesajını verdi. Gazeteniz GÜNEBAKIŞ´a özel açıklamalarda bulunan başarılı futbolcu, ?? Allaha şükür sakatlığım geçti. Kendimi yüzde yüz hazır hissediyorum. Antrenmanlara da yüzde yüz başladım. Sakatlığımdan bir şey kalmadı şuanda. Çok kötü günler atlattım. Sakat sakat oymadım. Takım arkadaşlarıma yardımcı olmak istiyordum ama sakat sakat olmadı´´ dedi.

??ESKİ ERHAN´I GÖRECEKLER´´

Mehmet Özdilek´in takımın başına getirilmesi ile birlikte yeni bir tedavi sürecine girdiğini ifade eden Erhan çelenk, ?? Mehmet hoca ile beraber bir tedavi sürecine girdim. 3-4 hafta tedavi süreci yaşadım. Bundan sonra hocamız şans verirse  inşallah sahada eski Erhan´ı göreceksiniz´´ dedi. Antalya maçı ile ilgili düşüncelerini de açıklayan Çelenk, ?? Antalya maçı bizim için önemli bir maç. Ondan önceki hafta aldığımız galibiyeti bu haftada galibiyet alarak pekiştirmek istiyoruz. Bundan sonra seri galibiyetler almak istiyoruz´´ dedi. ?Taraftar Erhan´ı istiyor´ sorusu üzerine ise, ??Bende çok istiyorum artık. Geçen sene ve ondan önceki senede olduğu gibi çok istiyorum sahada oynamak. Çünkü çok özledim. İnşallah bundan sonra oynayarak taraftarıma eski Erhan´ı göstereceğim´´ diye konuştu.