ERKAN SÖZERİ: BU GALİBİYET HEM BENİM HEM DE OYUNCULARIM İÇİN İYİ BİR MORAL OLDU

Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise maç sonu yaptığı değerlendirmede, galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
ERKAN SÖZERİ: BU GALİBİYET HEM BENİM HEM DE OYUNCULARIM İÇİN İYİ BİR MORAL OLDU

LEVENT ERİŞ: GALİBŞYETİ HAK EDEN BİR FUTBOL OYNAMADIK

Levent Eriş: Karşılaşma sonrası basın toplantısında konuşan Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, 1-0 öne geçmelerine rağmen skor avantajını koruyamadıklarını söyledi. Erzurumspor´un hava topları ile kalelerine geldiğini söyleyen Levent Eriş, ?? takımımıza yeni katılan oyuncular var. Başka üğlkelerden, başka şehirlerden gelen oyuncular. Bu nedenle adaptasyon süreci geçiriyoruz. Zamana ihtiyacımız var demeyi çok sevmem ama yeni katılan isimlerin takıma fayda sağlaması için biraz zamana ihtiyacımız var. Galibiyeti kaçırdık diyemem çünkü galibiyeti hak edecek bir futbol oynamadık. 1-0 öne geçen bir takımın daha soğukkanlı ve daha kontrollü oynaması gerekirdi. Biz kontrollü oynayamadık. Erzurumspor´u tebrik ediyorum´´ dedi. Maçın bitimi ile birlikte hakeme giderek birşeyler konuştuğu hatırlatılan Eriş, ?? Hakemin yanına gittim. İyi maç yönetmediğini söyledim. Genç hakemlerin daha cesur maç yönetmesi gerektiğini söyledim´´ dedi.

ERKAN SÖZERİ: BU GALİBİYET HEM BENİM HEM DE OYUNCULARIM İÇİN İYİ BİR MORAL OLDU

 Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise maç sonu yaptığı değerlendirmede, galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Kaliteli isimlerden oluşan bir takımı olduğunu ifade edip takımı kuran eski teknik direktör Muzaffer Bilazer´e de teşekkür eden Erkan Sözeri, ?? Şampiyonlupa oynayan bir takım olan Erzurumspor´da futbolcuların üzerinde sezona iyi başlayamamış olmanın da verdiği bir baskı vardı. Bende bundan öncekli görev yaptığım takımda pek iyi başlayamamıştım.  Bu galibiyet hem benim hem de takımım için iyi bir moral oldu. 1 galibiyetle herşey bitmiyorç. Önümüzde Bursaspor maçı varç. Eğer o maçtanda galip ayrılırsan bir seri yakalarız diye düşünüyorum. Taraftarlara teşekkür ediyorum. Zaman zaman maç içerisinde bizim için öncü kuvvet oldular´´ diye konuştu.