Erkan hoca eleştiriye çok takılıyor

Erkan Sözeri, başta sosyal medya olmak üzere spor camiasında kendisi ile ilgili yapılan en ufak bir eleştiriyi dahi kafasına takıyor.

Tarih: 08.11.2021 11:08
Erkan hoca eleştiriye çok takılıyor

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor'un Teknik Direktörü Erkan Sözeri, başta sosyal medya olmak üzere spor camiasında kendisi ile ilgili yapılan en ufak bir eleştiriyi dahi kafasına takıyor. Takım maç kazanıyor ancak birçok maçta ortada futbol yok. Taraftar bunu dahi eleştirse, Erkan hoca maç sonu yaptığı açıklamalarda mutlaka konuyu taraftar eleştirisine getiriyor. Spor Toto 1. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor'da, teknik direktör Erkan Sözeri'nimn en ufak bir eleştiri karşısında dahi yaptığı açıklamalar birçok kez galibiyetlerin dahi önüne geçiyor.

İSTİYORKİ HERKES OLUMLU KONUŞSUN

Az bir taraftar grubu dah eleştirse, Sözeriya maç sonları yada aradan bir zaman geçtikten sonra başka konularda dahi açıklama yaparken onuyu bir şekilde bir grup taraftarın olumsuz eleştirisine getirip açıklamalar yapıyor. Son olarak Balıkesirsspor maçı galibiyetşinden sonra taraftarın büyük bölümü ve spor otoriteleri, BB Erzurumsporun ikinci yarıda oynadığı maçın kötü olduğunu belirtip görüş beyan etti. Erkan hoca, takımın Balıkesirspor maçının ikinci yarısında kötü oynadığını kendi dahi kabul etmesine rağmen taraftar eleştirisine yine tahammülsüzlük gösterip konu ile ilgili bir gazeteye açıklama yaptı.

ERKAN HOCA AÇIKLAMALARI İLE TARAFTARIN TEPKİSİNİ ÇEKİYOR

Taraftarın genelinin tepkisini çeken açıklamanın bir bölümünde Erkan Sözeri şunları söylüyor: " Takım maç kazansa da kaybetse de sosyal medyada acımasız eleştiriliyor. Bende acımasız ca eleştirilere maruz kalıyorum. Bu lig çok farklı bir lig. Stratejileri fazla olan bir kategori. Evet zaman zaman kötü oynadığımız anlarda oluyor. Ama sezon başından beri ligin en göze hoş gelen oyununu bizim oynadığımız düşünüyorum. Ümraniye maçı, Eyüp maçının ikinci yarısı, Ankaragücü maçının ikinci devresi üst düzey oynadığımız maçlar oldu. Evet Balıkesir maçının ikinci yarısındaki futbolu bende kabullenmiyorum. Ama galip gelen bir takımı da bu kadar yerden yere kimsenin vurmaya hakkı yok. Sezon başından beri oyuncularım ve ben acımasızca eleştiriliyoruz. Oysa sağduyulu taraftarımız biliyor ki, herkes ne kadar Erzurumlu ise bizde o kadar Erzurumluyuz.

"BU TAKIM İNİŞLİ ÇIKIŞLI BİR PERFORMANS GÖSTERECEKTİR"

Ben bu şehirden gittikten sonra da her ortamda Erzurum kentinin benim için farklı bir yer olduğunu söyledim. Bakın biz Balıkesir’i 2-1 mağlup ettik. Rakibimiz ligin dibine demir atmış bir takım. Ama bize karşı nasıl tehlike yarattıklarını da herkes gördü. Bu tür maçları sadece bizler değil, diğer rakiplerimiz de oynayacak. Bakın Jakub Szumski o topu çıkarmazsa skor 2-2 olacaktı. O zaman kimseye bir şey anlatamazdık. Ama çok şükür yine de galip geldik. Bu takım inişli çıkışlı bir performans gösterecektir. Yeter ki, kötü günde de bize sahip çıkılsın ve destek verilsin. Balıkesir maçında takımını destekleyen ve maç sonunda da galibiyeti oyuncularıyla kutlayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bizim insanımız iki sezon önce Eskişehir maçını hatırlasın. O karşılaşmanın uzatma dakikalarında Batuhan Artarslan’ın golü bana göre şampiyonluğu getirmiştir, Erzurumspor’a… Onun için bu tür sıkış pozisyonlarda taraftarımızın ve camiamızın görevi takımına sahip çıkıp destek vermektir”