Erkan hoca işi sıkı tutuyor

BB Erzurumspor, Perşembe gününden itibaren hafta sonu konuk edeceği Altınorduspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanların dozunu artıran Erkan Sözeri, puan kaybı yaşamak istemiyor.

Tarih: 12.10.2021 21:33
Erkan hoca işi sıkı tutuyor

Sinan AYDIN

Milli arayı iyi değerledirip hafta sonu oynayacağı Altınordu maçına hazırlanan BB Erzurumspor’da, antrenmanlar yüksek tempoda geçiyor. TFF 1. Ligin şampiyonluk adaylarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Perşembe gününden itibaren hafta sonu konuk edeceği Altınorduspor maçının hazırlıklarına başlamıştı.  MKE Ankaragücü’ne karşı çok önemli bir üç puan kaybeden mavi beyazlılar, yeni bir kayıp yaşamamak ve zirve yarışında yara almamak için kendi tesislerinde Altınordu mesaisine yüksek bir tempoda devam ediyor.

ERKAN HOCA FUTBOLCULARA NEFES ALDIRMIYOR

Kulüp  tesislerinde Altınordu FK maçına hazırlanan Dadaş’ta Teknik Direktör Erkan Sözeri, değim yerinde ise oyuncularına nefes aldırmıyor. Arvydas Novikovas, Shala ve Estrela ile Batuhan Artarslan dışında tüm oyuncuların yer aldığı taktik idmanlarında, futbolcuların pestilini çıkarak tecrübeli teknik adam, tedbiri bir an olsun ellerinden bırakmamaları gerektiği konusunda da oyunculara sıkı tembihte bulunuyor.

MUSTAFA AKBAŞ VE AYKUT OYNAYABİLİR DURUMDA

Bu arada Erzurumspor’da özellik en kuvvetli bölge olarak gösterilen defans hattında üç önemli stoper haftalardır takımdan uzaktı. Mustafa Akbaş ve Aykut Demir sakatlıkları, Mustafa Yumlu ise kırmızı kart cezası nedeniyle uzun bir süredir forma giyemiyordu. Sakatlıkları tamamen geçen Aykut Demir ve Mustafa Akbaş, Altınordu maçında forma giyebilecek. Ümraniyespor maçında kırmızı kart gören ve 4 maç ceza alan Mustafa Yumlu ise yine cezasından dolayı bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Estrela'da cvzalı duruma düştüğü için Altınordu maçında oynayamayacak. BB Erzurumspor ile Altınorduspor, 17 Ekim 2021 Pazar günü saat 16.00'da Kazım Karabekir Stadyumunda karşılaşacak.