Erkan hocadan rehavet uyarısı!

Eyüpspor deplasmanından altın değerinde 3 puan çıkaran futbolcular, Adanaspor maçı hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürdü. Erkan hoca, futbolcularına rehavete kapılmamaları uyarısında da bulun

Tarih: 23.09.2021 19:26
Erkan hocadan rehavet uyarısı!

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor, Adanaspor maçı hazırlıklarını bugün tamamlıyor. Hafta boyu taktik ağırlıklı antrenmanlar yapan mavi beyazlı takımda Erkan hoca talebelerine rehavet uyarısı yaptı. TFF 1.ligin 7. haftasında Kazım Karabekitr stadyumunda yarın Adanaspor ile karşılaşacak olan Büyüehir Belediye Erzurumspor, kendi tesislerinde hazırılıklarını sürdürdü.

REHAVET UYARISI

Mavi Beyazlı takımın oyuncuları, dünkü antrenmanda, düz koşu yapıp açma-germe hareketleri sonrası teknik ve taktik antrenmanlar yaptı. Antrenman çift kale maç ile sona erdi. Eyüpspor deplasmanından altın değerinde 3 puan çıkaran futbolcular, Adanaspor maçı hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürdü. Teknik Direktör Erkan Sözeri ve yardımcıları nezaretinde yapılan antrenmanlarda, futbolcular ağırlıkta taktik çalıştı. Adana'yı yenmek için kafasındaki oyun planının hazır olduğu öğrenilen Erkan hoca, futbolcularına rehavete kapılmamaları uyarısında da bulundu.

KART SINIRINDAKİ OYUNCULAR ENDİŞELENDİRİYOR

Erkan Sözeri'nin futbolcuları ile yaptığı toplantıda alınan galibiyetler sonrası oluşan özgüvenin fazlasının da zarar olduğunu hatırlatığı ve kesinlikle Adanaspor maçında rehavete kapılmamaları gerektiğini söylediği öğrenildi. BB Erzurumspor'da kaptan Mustafa Yumu'ya verilen 4 maç ceza sonrası ceza sınrındaki oyuncuların bulunması da teknik heyeti endişelendriyor. Eyüpspor maçında sakatlanan defans oyuncusu Mustafa Akbaş'ın durumunun da maç günü belli olacağı, yine Aykut Demir'in de tedavisinin sürdüğü ve sağlık ekibinin vereceği karara göre hareket edileceği öğrenildi. Ayrıca Estrela ve Gökhan Alsan'da Adanaspor maçında sarı kart sınırında bulunuyorlar. Her iki oyuncu da kart görmeleri durumunda bir sonraki Ankaragücü maçında oynayamayacaklar.