Erkan Sözeri'den Sekmen, Aydemir ve taraftara teşekkür...

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, bir açıklama yaparak Altınordu maçını değerlendirdi. Erkan hoca, bugüne kadar hep yanlarında olarak desteklerini gösteren Onursal Başkan Mehmet Sekmen ile AK Parti Erzurum Milletvekili

Tarih: 20.10.2021 20:24
Erkan Sözeri

Sinan AYDIN

Erkan Sözeri'nin açıklamalarının satırbaşları şöyle:

“Altınordu maçında hedefimiz 3 puandı, bu konuda da hiçbir tereddütüm yoktu. Çünkü taraftarımız önünde çok farklı oynuyoruz. Altınordu maçındaki geri dönüş takımımız adına çok önemliydi, oyuncularımızın özgüveni için çok önemliydi. 2-0 geriye düştüğümüz maçı 6-2 gibi farklı bir skorla kazandığımız için çok mutluyuz.”

 

“Hedefimiz sezon sonunda ilk 2’de yer almak. Lige geç başladık ve birçok oyuncu değişiliği de yaşadık. Sezon öncesinde açıklamalarımda ilk 8-10 haftalık süreci işaret etmiştim. Haftalar ilerledikçe sahada daha da iyiye giden bir Erzurumspor var. Ankaragücü ve Manisa FK maçlarında ciddi hakem hataları vardı. Geçtiğimiz hafta Ankaragücü maçında Hüseyin Göçek net bir penaltımızı vermedi. Adanaspor maçında Kadir Sağlam iyi bir performans ortaya koymuştu. Altınordu maçında da Turgut Doman, Avrupai bir maç yönetti, hakkını teslim edelim.”

“MEHMET SEKMEN VE İBRAHİM AYDEMİR’E TEŞEKKÜR EDIYORUM”

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen geçen hafta takımımıza yemek verdi ve güvenlerini iletti. Milletvekilimiz İbrahim Aydemir, Türkiye Büyük Meclisi’nde Hüseyin Göçek’in vermediği penaltıyı meclis kürsüsüne taşıdı. İki isme ve başkanımız Ömer Düzgün’e teşekkür ediyorum. Biz sadece adalet istiyoruz. Adalet birgün hepimize lazım. Erzurum şehri; gelişime açık bir şehir. Bu şehrin takımı Süper Lig’de mücadele etmeli.”

 

“ILICALI’NIN ZIYARETI BIZI OLUMLU ETKILEDI”

“Acun Ilıcalı’nın ziyareti bizleri ve oyuncularımızı olumlu yönde etkiledi. Her zaman yanınızdayım mesajını verdi. İnşallah onun da desteklerini göreceğiz. Kendisine çok teşekkür ederim, iş hayatında da başarılar dilerim.”

“TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDIYORUM“

Her zaman her ortamda Erzurumspor taraftarının büyüklüğünden bahsetmiştirim. Desteğini bize her zaman hissettiren çok özel bir taraftarımız var. Geriye düştüğümüz anda devreye girip bir çok maçı kazanmamızda önemli rol oynadılar. Taraftarımızın yüreği gönlü rahat olsun ve bizleri desteklesinler bu takım sezon sonu süper ligde olacak inşallah..