EROL AKSAKAL YENİDEN ADAY

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şubesinin 8. Olağan Genel Kurul Seçimi 24 Ekim tarihinde yapılacak.

Tarih: 25.09.2023 19:18 Güncelleme: 25.09.2023 21:10
EROL AKSAKAL YENİDEN ADAY

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru

 Tek Liste halinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul Seçiminde daha öncesi Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanlığını yapan  Erol Aksakal, başkanlık için yeniden adaylığını açıkladı. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hizmet İş Sendikası Erzurum Şubesi Başkan adayı Erol Aksakal, verilen görevi en iyi şekilde yapacağına inandığını söyledi.

Aksakal,”  Hizmet İş Sendikamızın Erzurum Şubesinin 8. Olağan Genel Kurul Seçimi 24 Ekim tarihinde yapılacak.  Sendikamızın delege seçimlerinin yapıldı.  Toplamda 111 delegemiz bu seçimde oy kullanacak.  Sendikal mücadelemizde, insan, emek, demokrasi eksenli düşüncemizden, kararlı, ilkeli, sorumlu, sendikacılık anlayışımızdan asla sapmıyoruz. Birbirimizi ve ilkelerimizi sahiplenerek, işçi hareketinin “güçlü, farklı ve özgün” sesi olmak, Sivil ve demokratik bir kitle örgütü olmanın farkında, değişime açık, aklı ve bilgiyi, duygu ve sezgiyi doğru kullanan yenilikçi bir anlayışın öncüsü olmak iddiasındayız.  Hak İş’e bağlı sendikalarda örgütlenmeye hız vereceğiz. Bu zor ama bir o kadarda onurlu bir görev. Bu görevi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum.”

Aksakal, “Sendikamız geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edecek”

“Amacımız, bu sendikayı kuran yiğit insanların emanetini aynı istikamette, aynı kararlılıkla ve aynı heyecanla geleceğe taşımaktır. Geleceğe emin adımlarla yürüyen sendikamızın önünü bir takım müdahalelerle kesmek istediler. Ancak kuruluş ilkelerimizden güç alarak bunlara fırsat vermedik, değerlerimizden taviz vermedik.  Hak ararken kimsenin hakkına girmeyeceğimize, üyelerimizin daha iyi şartlarda çalışması için elimizden gelenin en iyisini yapacağım.”