Erzurum Esnafından Milli Duyarlılık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın, ?Dövizinizi TL´ye Çevirin? çağrısının ardından Erzurum´da dövizcilerde önemli oranda yoğunluk yaşanırken, farklı sektörlerde hizmet veren esnaflarda çeşitli kampanyalarla çağrıya destek verdiler.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurum Esnafından Milli Duyarlılık

HELAL SİZE DADAŞLAR

Taksici esnafından, Lokantacısına, çay ocağına kadar çeşitli sektörlerde hizmet veren esnaflar, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın çağrısı üzerine dövizini bozdurana ?ücretsiz? kampanyası başlattılar. Erzurum Lisesi önünde taksicilik yapan 12 esnaf, 250 dolarını bozdurana ücretsiz ulaşım hizmeti vereceğini duyururken, lokanta işletmecisi ise ?300 dolar bozdurana ücretsiz döner? kampanyası başlattı. Çay ocağı işletmecisi ise miktara bakmaksızın dövizini bozduranın ücretsiz hizmetinde olacağını bildirir kampanya başlattı.

VATAN VARSA VARIZ

Erzurum Lisesi önünde hizmet veren taksici esnaflarından Fatih Bulut, ?Cumhurbaşkanımızın çağrısına bizde uyarak, taksi durağımızda bulunan 11 arkadaşımla birlikte 250 dolar ve üzeri bozduranlara makbuz karşılığında şehir içinde ücretsiz ulaşım hizmeti vereceğiz. Dolara dur dememiz lazım. ?Vatan varsa, varız? bilincindeyiz. Başkomutanımız, liderimiz Cumhurbaşkanımızın çağrısına Herkesin destek vermesini bekliyoruz. Bizler elimizdeki dolarları bozdurduk. Kimin varsa bozdurmasını istiyoruz.? Diye konuştu

BİR DOLARIN BİN DOLARDAN FARKI YOK

Daha önce Şehit ve gazi yakınları ile Bayırbucak Türkmenlerine destek amaçla başlattığı kampanyayla gündeme gelen Vefa Çay ve Kahvaltı Salonu işletmecisi İbrahim Kınık, şimdide ?Dövizini Bozdur, Oyunu Boz? kampanyasına destek olmak için, yeni bir kampanya başlattı.

?Dolarını Bozdur Oyunu Boz? kampanyasına destek olmak icin ?Dövizini Bozdurana Çay Bedava? kampanyası başlattığını dile getiren Kınık, ?Söz konusu memleket meselesi ise biz her zaman buradayız ve elimizden geleni yapacağız. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları, sahiplerinin başlarına yıkacağız. Bizim için bir doların bin dolardan farkı yok. Bir dolar dahi bozdurun, makbuzunu getirin çay bedava. Bizde kendi gücümüzle ülkemize böyle destek olmak istedik.? dedi.

Muhammed COŞKUN - Kerim BURUCU