?Erzurum Işığı´ ilgi topladı

Turizm Haftası Kapsamında Fotoğraf sanatçısı Uğur Sağıroğlu´nun çektiği fotoğraflar ?Erzurum Işığı´ başlığında Yakutiye Medresesi´nde açılan sergide fotoğraf severlerle buluştu.

Tarih: 01.01.0001 00:00
?Erzurum Işığı´ ilgi topladı

Günebakış/Elif YILMAZ

Erzurum Işığı Fotoğraf Sergisi Yakutiye Medresesi´nde Kültür ve Turizm il Müdür Vekili Hasan Mazlumoğlu´nun katılımıyla açıldı. Fotoğraf sanatçısı Uğur Sağıroğlu´nun imzasının bulunduğu fotoğraflar katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Sağıroğlu, 4 aylık bir arşivden oluşan sergi hakkında katılımcılara bilgi verdi. Sergide yaptığı selamlama konuşmasında Sağıroğlu, ?Değerli konuklar, İl kültür Turizm Müdürlüğü´nün katkılarıyla oluşan ?Erzurum Işığı´ fotoğraf sergime hoş geldiniz. Cumartesi gününe kadar açık olacak fotoğraf sergimde hep yanımda olan  İl Kültür Turizm Müdürlüğü´ne, eşim Nurcan Sağıroğlu´na, bana emeği geçen annem ve babama teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Her zaman yanımda olup desteklerini esirgemedikleri için bugün bu sergiyi açabildim. İlk kişisel sergim, 4 aylık bir arşivden, 44 fotoğraftan oluşmaktadır. Erzurum´u acısıyla, hüznüyle, neşesiyle kadrajımızda yansıtmaya çalıştık. Umarım hepiniz beğenirsiniz . Tekrar hoş geldiniz.? dedi