Erzurum lunaparka kavuştu

Erzurum´da yıllardır eksikliği hissedilen Lunapark projesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´in talimatı ile faaliyete geçirildi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurum lunaparka kavuştu

-ÖZEL-

Sinan AYDIN

 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, verdiği sözü tutup ildeki lunapark eksikliğini giderdi. Erzurum çocukları ?Olimpiyat Lunapark´ ismi ile Lunaparka kavuştu. Gazeteniz Günebakış´ın sık sık gündeme getirdiği ve Başkan Mehmet Sekmen´in de öncelikli projeleri arasında bulunan Erzurum´a lunapark hizmeti, sonunda gerçek oldu. Büyükşehir Belediyesi tarafından Olimpiyat parkın içerisinde bir bölgeye lunapark yapıldı.

 

İLGİ HER HEÇEN GÜN ARTIYOR

 

Erzurum´da eksikliği hissedilen, yer yer kurulup kaldırılan ´Lunapark´, artık sabit adresini buldu. MNG alışveriş ve yaşam merkezi karşısındaki  Olimpiyat Parkı yerleşkesinde kurulan Lunapark,  bünyesinde  Dragon, Dönme Dolap, Kami Kaze, Elma Kurdu, Balon, Sekolin, Çarpışan Arabalar, Atlı Karınca, Küçük Disko ve Kaptan Hug ile Kanguru bulunduruyor. Ücretlerin kişi başı 5 TL olduğu park sabah saat: 9:00 sıralarında açılıp müşteri yoğunluğuna göre saat: 23.00´a kadar hizmet veriyor. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, Lunaparklarda dikkat edilmesi gerekenler, ?? Hasarlı olduğunu gözlemlediğiniz araçları kullanmayanız. Kaldırım taşları üzerine oturtulmuş araçlara binmeyiniz. Emniyet kemersiz araçlara binmeyiniz. Çocuklarınızı araçlara yalnız bindirmeyiniz´´ şeklinde açıklanıyor.