Erzurum Sağlık İl Müdürlüğü 24 Haziran´da tam not aldı

Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü, 24 Haziran seçimlerinde kendi imkanları ile oy kullanmaya gidemeyen vatandaşlara, ulaşım desteği sağlayarak takdir topladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurum Sağlık İl Müdürlüğü 24 Haziran´da tam not aldı

Sinan AYDIN

 

Sağlık Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri, sağlık mazeretleri nedeniyle kendi imkanları ile oy kullanmaya gidemeyecek vatandaşlara ulaşım desteği sağladı. Ekipler, bu tür durumdaki seçmenlerin oy kullanabilmeleri için adeta seferber oldu. Bu kapsamda 24 Haziran seçimleri için sandık başına gitmek isteyen vatandaşlar, evlerinden alınarak sandık başına kadar götürüldü.

EVDEN OY SANDIĞINA HİZMET

Oy kullanmaları sağlanan seçmenler, sağlık ekipleri tarafından kimi zaman sedye ile kimi zaman ise tekerlekli sandalye ile taşınarak oy kullandığı okuldan alınıp tekrar evlerine bırakıldı. Bu şekilde onlarca vatandaşın oy kullanması sağlayan evde sağlık hizmeti birimi ekipleri, bir nevi evden oy sandığına hizmet görevini de yerine getirmiş oldular. Seçim günü ekipleri merkezden yönlendiren İl Sağlık Müdürü Mahmut Uçar, ?? 24 Haziran seçimlerinde müdürlüğümüze bağlı Evde sağlık hizmetleri ve personelimizle birlikte oy kullanamayan hastalar için seferber olduk. Vatandaşların, personelimizin dikkatli ve titiz çalışmaları karşısında memnuniyetlerinin yanı sıra duaları bizi çok mutlu etti. Bu nedenle seçimlerde görev alan tüm arkadaşlarımızı personelimizi kutluyorum´´ dedi.