Erzurum tarımına taze kan

Bakanlık tarafından Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü emrinde görelendirmilmek üzere , çok sayıda ziraat mühendisi, gıda mühendisi ve veteriner hekim atandı. Yeni memurlar için sözleşme imzalama töreni düzenlendi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurum tarımına taze kan

 

-ÖZEL-

Erzuum´a yeni mühendis ve veteriner hekimler atandı...

Sinan AYDIN

Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü emrine, çok sayıda ziraat mühendisi, gıda mühendisi ve veteriner hekim atandı.  Yeni atanan memurlar için sözleşme töreni düzenlendi. Törende konuşan İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akar, personelin ülkemiz ve ilimiz tarımına büyük katkılar sağlayacaklarına inandığını söyledi.  

İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Bakanlık tarafından Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında ve Açıktan Atama ile İl Müdürlüğü emrine atanan Ziraat Mühendisi, Gıda Mühendisi ve Veteriner Hekimler ile sözleşmeleri törenle imzalandı. Müdürlük bahçesinde düzenlenen törende, yeni göreve başlayacak memurların heyecanlı ve mutlu oldukları gözlendi.  Törende yeni personele seslenen Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürü Akar, şunları söyledi: " Sizin açınızdan hayatınızda artık yeni bir sayfa açıldı. Sizler artık büyük bir aile olan Tarım ve Orman Bakanlığı ailesine dahil oldunuz.

DİSİPLİN VE SORUMLULUKLARI ANLATTI

Ülkemiz ve ilimiz tarımına büyük bir katkı sağlayacağınıza inanıyorum. Kamu görevlisi olmanın getirdiği disiplin ve sorumlulukları iyi bilmenizi istiyorum. Çok kutsal ve önemli bir görev üstlendiniz. Yapacağınız işlerde başarılı olmanızı dilerim´´ dedi. Müdür Akar, konuşmasının son bölümünde , yeni göreve başlayacak memurlara kamu görevlisi olmanın getirdiği disiplin ve sorumlulukları anlattı.İmza töreninin son bölümünde, İl tarım ve orman müdürlüğü emrine atanan, ziraat mühendisleri, gıda mühendisleri ve veteriner hekimler, kendilvrini memuriyet hayatına başlatan sözleşmeyi imzaladılar.   Müdür Akar, yeni atanan tüm personellere başarılar dileklerini iletti.