Erzurum Valisi Okay Memiş: Sürekli Makamında Oturan Vali Noterlik Yapar BEN BURAYA NOTERLİK YAPMAYA GELMEDİM

Günebakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi Veli Tugay, Erzurum´un çalışkan Valisi Okay Memiş´i makamında ziyaret etti. Veli Tugay, ?´ Gece gündüz demeden yaptığınız çalışmaları mutlulukla ve gururla takip ediyorum´´ derke4n, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile get

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurum Valisi Okay Memiş: Sürekli Makamında Oturan Vali Noterlik Yapar BEN BURAYA NOTERLİK YAPMAYA GELMEDİM

 

-ÖZEL- (MANŞET)

Sinan AYDIN

 

Erzurum için değim yerinde ise gecesini gündüzüne katarak çalışan Vali Okay Memiş?i makamında bulmak bazı günler imkansız. İl merkezi ile ilçeleri ziyaret ederek devam eden çalışmaları yerinde inceleyip fikir alışverişinde bulunan Vali Memiş, Erzurumlular tarafından çok çalıştığı için yerinde durmayan Vali olarak lanse ediliyor. Okay Memiş, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Veli Tugay´la söyleşisinde,  ?? Sürekli makamında oturan Vali noterlik yapar. Ben buraya noterlik yapmaya gelmedim´´ diyerek, işinde liyakatı esas alan bir görev adamı olduğunu bir kez daha gösterdi.

 

VELİ TUGAY: ERZURUM İÇİN YAPTIKLARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Günebakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi Veli Tugay, gazetemiz haber Müdür Sinan Aydın ile birlikte Erzurum´un çalışkan Valisi Okay Memiş´i makamında ziyaret etti. Vali Memiş´e Erzurum için yaptığı çalışmalardan dolayı minnettar olduklarını belirterek teşekkür eden Taner Tugay,  ?? Sayın Valim. Erzurum için çalışmalarınız ve koşturmacanız hepimizin takdirini kazanıyor. Gece gündüz çalışmalarınızı bir Erzurumlu olarak mutlulukla ve gururla takip ediyorum. Ben Erzurum´da 100´ün üzerinde insana sigortalı işveren, çalıştığını ve kazandığını bu memleket insanı için harcayan bir yatırımcıyım. Bir Erzurumlu olarak sizi ziyaret edip, Erzurum için yaptıklarınızdan dolayı teşekkür etmek istedim. Erzurum için yaptıklarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Sizin gibi işini layıkı ile yapan bürokratların ve siyasilerin sayısının artarak devam etmesini yüce rabbimden temenni ediyorum´´ dedi.

 

VALİ MEMİŞ: BEN BURAYA NOTERLİK YAPMAYA GELMEDİM

 

Veli Tugay´a düşünceleri için teşekkür eden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzurum Valisi Okay Memiş ise,  ?´ Sürekli makamında oturan Vali noterlik yapar. Ben buraya noterlik yapmaya gelmedim´´ diyerek, tarihe not düşülecek bir devlet adamlığı örneği gösterdi. Erzurumluların vatanına ve milletine bağlı, her şeyin en iyisine layık insanlar olduğunu belirten Vali Memiş, ?´ Dadaşlarla birlikte omuz omuza vererek bu şehrin daha da kalkınmasına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sağ olsun gerek sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen ve Erzurum Milletvekillerimiz, Erzurum´la ilgili önemli çalışmalara imza atıyorlar ve bize de çok yardımcı oluyorlar´´ dedi. Vali Memiş, ziyaret esnasında ildeki çalışmalarla ilgili son durum hakkında da kısa bilgiler vererek, havalimanındaki CAT3 sistemi kurulumu ve asfalt yol yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini, Hilton´un Erzurum´a yapacağı otelin temelinin atıldığını, korona virüsle mücadele çalışmalarının aksatılmadan devam ettiğiniz, sözlerine ekledi.