Erzurum BB'den Buz Hokeyinde Çifte Galibiyet

Erzurum BB, Buz Hokeyi Erkekler Birinci Lig'de Güçlü Başlangıç Yaptı

Tarih: 29.04.2024 18:05
Erzurum BB

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

2023-2024 sezonu Buz Hokeyi Erkekler Birinci Lig'inde Erzurum temsilcisi Erzurum BB’nin heyecan dolu karşılaşmaları, Erzurum 3000’lik Buz Hokeyi Salonu’nda başladı. Erzurum BB’nin bu hafta sonu ligde oynadığı ilk maçlarda Erzurum BB, ev sahibi avantajını sonuna kadar kullanarak lige muhteşem bir giriş yaptı.

27 Nisan 2024 Cumartesi günü, Erzurum BB ligdeki ilk maçına Kutalmışbey karşısında çıktı. Karşılaşma sonunda sahadan 7-2'lik skorla galip ayrılan Erzurum BB, güçlü rakibini geride bırakarak ilk zaferini elde etti. Takım, galibiyet coşkusunu dün oynadığı maçta da sürdürdü.

Dün, Erzurum BB evinde Buz Korsanları'nı ağırladı. Mücadele dolu karşılaşmada Erzurum BB, rakibine karşı etkileyici bir performans sergileyerek sahadan 13-3'lük skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla birlikte, Erzurum BB takımı lige 2'de 2 yaparak başarılı bir çıkış yakaladı.

Ligde 5 maça çıkan Kutalmışbey, elde ettiği 12 puanla ligin zirvesinde yer alırken, Erzurum BB ise 3 maç eksiği olmasına rağmen şimdiden 2. sıraya yükseldi. Takımın başarılı performansı, taraftarlarını umutlandırırken, ligdeki gelecek mücadeleler için de heyecanı artırdı.