ERZURUM DA BULUNAN LASTİK OTELLERİNE RAĞBET ARTTI

Erzurum’da hizmet veren jant lastik merkezleri vatandaşların değişim yaptırdığı lastikleri daha sonra kullanılmak üzere saklıyor.

Tarih: 30.06.2023 16:31
ERZURUM DA BULUNAN LASTİK OTELLERİNE RAĞBET ARTTI

www.gunebakiserzurum.com / Rabia ASLAN KARAKAŞ

Lastik otellerinin her il de olduğu gibi Erzurum’da da zamanla yaygınlaşmaya başladığını ifade eden lastik oteli işletmecisi Hüseyin Ay, yaz ve kış aylarında vatandaşların araçların lastiklerini devamlı olarak, değiştirirken araç lastiklerini saklamak da zorlanan kişilerin lastik otellerini tercih ettiğini ve gelene zamlardan sonra 6 ay boyunca 4 adet araç tekerleğini saklama bedelinin 350 TL’den başladığını söyledi.

Ay,” lastikler özel ambalajlarla saklanıyor ve ilaçlanıyor.  Şimdi yaz lastikleri araçlara takılıyor. Kışlık lastikler boşa çıkıyor. Saklayacak ve gelecek kış dönemine kadar yer olmayanların tek adresi bizim gibi lastik otelleridir. Yazın kış lastiklerini kışın da yaz lastiklerini doğru koşullar altında saklayabilecekleri ortamları vatandaşlar çok fazla arıyor hele ki Erzurum’un bitmeyen kış aylarında sorun yaşıyorlar. Bu nedenle Erzurumda da diğer İller de gibi lastik otelleri çok fazla yaygınlaşmaya başladı.  Özellikle doğru koşulları sağlandığı zaman vatandaşlar lastik otelleri çok fazla tercih edebiliyor. Vatandaşlar bize araçlarını getirdiğinde yaz veya kış aylarında lastiklerini saklayabilecek yerleri olmadığında bizler 6 ay boyunca saklıyoruz.  4 adet lastiği saklama bedelimiz 350 TL’den başlıyor.  Vatandaşlar istedikleri zaman gelip bizden lastiklerini alabiliyorlar. Ayrıca lastikleri sigortalı olarak teslim alıyoruz. Başlarına bir şey gelmesi dahilinde hemen lastiğin bedelini karşılıyoruz.