ERZURUM ESNAFI KATİL İSRAİL ÜRÜNLERİNİ BOYKOT ETTİ

Erzurum’daki unlu mamulleri satışı yapan bir işleteme İsrail ürünleri olan meşrubatları ve dolabını geri gönderdi.

Tarih: 26.10.2023 16:21
ERZURUM ESNAFI KATİL İSRAİL ÜRÜNLERİNİ BOYKOT ETTİ

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru 

İsrail'in Filistin'e uyguladığı saldırılara tepki gösteren bir esnaf Siyonist İsrail’in Gazze’deki saldırılarını tepki için İsrail ürünlerini ve meşrubatlarının satışını durdurdu. 

Uzun yıllardır esnaflık yapan işletme sahibi, Siyonist İsrail'in, Gazze'yi bombalaması ile binlerce masumun hayatını kaybetmesine seyirci kalmadı.

İşyerinde bulunan meşrubat dolabını boşaltarak esnaf, “İşgalcilerin Filistinli kardeşlerimize yönelik zulümlerini bile bile zalim ülkenin ürünlerini satarak onlara destek vermek,  duyarlı Müslüman'a yakışmaz.” dedi.

Esnaf,” Katil İsrail’in Filistin’e başlatmış olduğu savaşı biraz da olsun durdurmak için esnaf olarak bu kararı aldık. Bunun sadece benimle olmayacağını biliyorum ama etki edebilmek için, oradaki Müslüman kardeşlerimize yapılan zulme dur diyebilmek için bu girişimde bulunduk. Elimden geldiği kadar bunu sürdürmeyi düşünüyorum. Bu benimle olacak bir iş değil, bütün esnaf kardeşlerimizi İsrail'de üretilen yüzde 100 İsrail destekli ürünleri boykot etmelerini öneriyorum. Elimdeki ürünleri de iade etim ve şuanda satış yapmıyorum. Duyarlı olan vatandaşlarımıza da zaten İsrail ürünleri almak istemiyorlar. İsrail’in yapmış olduğu katliam ve vahşeti tüm esnaflar olarak kınıyoruz.  Bu vahşete kayıtsız kalamayız.”