ERZURUM ESNAFINA FAİZSİZ KREDİ SAĞLANSIN

Erzurum Elektronikçiler Odası Başkanlığı esnaf kredi kooperatifi kolaylık sağlanması teminat olarak kefilin kaldırılmasını talep ediyor.

Tarih: 15.05.2023 17:47 Güncelleme: 15.05.2023 18:46
ERZURUM ESNAFINA FAİZSİZ KREDİ SAĞLANSIN

www.gunebakiserzurum.com/ İhsan KUMRU

Esnafın sorunları hakkında açıklamalarda bulunan Elektronikçiler Odası Başkanı Necmettin Söğütlü,  Erzurum esnafına faizsiz kredi sağlanması gerektiğini söyledi.

Söğütlü,” Erzurum Elektronikçiler Odası Başkanlığı odamıza bağlı 5 meslek kuruluşu temsilcisi olarak yani Elektronikçiler, Beyaz Eşya Tamircileri, Tıbbi Cihazlar Cep Telefoncuları Bilgisayarlar ve E-Ticaret olarak temsil ediyorum. Esnaf kredi kooperatifi kolaylık sağlanması teminat olarak kefilin kaldırılmasını istemekteyiz. Çünkü teminat isteniyor. Cep telefoncu esnafımıza iş yeri satışlarında taksit imkânı sağlanmasını istiyoruz. Piyasada iş yeri bulunan esnafımızın oda kaydı eğitici ve ustalık belgesi olmayan is yerlerine iş yaptırılmamasını talep etmekteyiz. Marketler zincirinde yapılan taksitlerin aynısının esnafımıza da yansıtılmasını ve ayrımcılığın kalkmasını talep etmekteyiz.  Esnafımıza faizsiz kredi sağlansın. Odamızın tüm üyelerinin odamıza irtibata geçerek  KOSGEB kredi gibi faaliyetlerden bilgi almasını talep etmekteyiz. Odamıza kayıtlı bulunan tüm üye esnafımızın şikayet ve önerilerinizi odamıza bildirmelerini yukarıda yazılan tüm konular odamıza olarak Ticaret Bakanına ve ilgili birimlere resmi yazı ile bildirilmiş olup takipçisi olacağız.” dedi