Erzurum İHH 5 ilçede yüzleri güldürdü

İHH İnsani Yardım Vakfı Erzurum şubesi, Pasinler, Karayazı, Tekman, Şenkaya ve Horosan ilçelerinde yardıma muhtaç vatandaşlara kurban eti ve ihtiyaç malzemesi yardımında bulundu.

Tarih: 31.10.2022 11:08 Güncelleme: 31.10.2022 11:08
Erzurum İHH 5 ilçede yüzleri güldürdü

Sinan AYDIN

Erzurum'da maddi durumu iyi olmayan aileler, İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından yapılan yardımlarla gülüyor. Maddi durumu olmayan aileler ile hayırseverler arasında köprü görevi üstlenen yardım kuruluşlarından birisi olan İHH İnsani Yardım Vakfı, Erzurum'daki şubesi aracılığı ile merkez ve ilçelerde yardım bekleyenlerin yüzünü güldürüyor. İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Erzurum Şubesi, Pasinler, Karayazı, Tekman, Şenkaya ve Horosan ilçelerinde yardıma muhtaç vatandaşlara kurban eti ve ihtiyaç malzemesi yardımında bulundu.

KAPI KAPI DOLAŞIP YARDIM GÖTÜRDÜLER

İHH İnsani Yardım Vakfı Erzurum Şubesi tarafından yapılan açıklamada, yardım yapılan kişi sayısı ve yardım detayları şöyle açıklandı: "Pasinler İlçe Temsilciliğimiz, yetim bir ailemize sıcak yemek ikramında bulunup yetimleri olan 3 ailemize nakdi yardım ulaştırdı. Karayazı İlçe Temsilciliğimiz, yetimleri olan bir ailemizin yatak ve baza ihtiyacını giderdi. Tekman İlçe Temsilciliğimiz, yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerimize nakdi yardım ve adak kurbanı payı ulaştırdı. Şenkaya İlçe Temsilciliğimiz, Akşar İmam Hatibi Nuh Erel ve öğrencilerini misafir ederek muhabbet programı gerçekleştirdi. Horosan İlçe Temsilciliğimiz, ihtiyaç sahibi ailelerimize gıda yardımında bulundu."