Erzurum İHH bayram öncesi bayram yaşattı

Erzurum İHH İnsani Yardım Vakfı, bayram öncesi Pasinler, Hınıs, Çat, Horasan ve Karayazı ilçelerinde 230 aileye yardım götürerek bayram öncesi bayram yaşattı.

Tarih: 19.04.2023 10:17
Erzurum İHH bayram öncesi bayram yaşattı

Günebakış/Sinan AYDIN 

Hayırsever vatandaşlar ile yardıma muhtaç kililer aradına gönül köprüsü kuran Erzurum İHH İnsani Yardım Vakfı, bayram öncesi Pasinler, Hınıs, Çat, Horasan ve Karayazı ilçelerinde onlarca aileye yardım götürerek ihtiiyaçlı ailelere bayram öncesi bayram yaşattı.  İHH İnsani Yardım Vakfı Erzurum şubesi, özellikle ilçelerde yardıma muhtaç kağıları çalarak takdir topluyor. İHH İnsani Yardım Vakfı Erzurum şubesi, merkez ve ilçelerde yardım bekleyenlere umut ışığı oluyor. İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Erzurum Şubesi; önceki gün Pasinler, Hınıs, Çat, Horasan ve Karayazı ilçelerinde yardıma muhtaç vatandaşlara gıda ve nakdi yardımında bulundu. 

BAYRAM ÖNCESİ 230 AİLENİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜDÜLER

İHH İnsani Yardım Vakfı Erzurum Şubesi tarafından yapılan açıklamada, yardım yapılan kişi sayısı ve yardım detayları şöyle açıklandı: " Pasinler İlçe Temsilciliğimiz, 30 yetim 34 ihtiyaçlı aileye gıda ve nakdi yardım ulaştırdı. 21 ihtiyaçlı ve yetim aileye gıda ve temizlik malzemesi ulaştırdı.  Hınıs İlçe Temsilciliğimiz, 25 ihtiyaçlı aileye gıda yardımı yapıldı. Çat İlçe Temsilciliğmiz,20 yetim ve ihtiyaçlı aileye gıda yardımı ulaştırdı.  Horasan İlçe Temsilciliğmiz, 55 ihtiyaçlı aileye gıda yardımı ulaştırdı. Karayazı İlçe Temsilciliğmiz, 30 ihtiyaçlı aileye gıda yardımı ulaştırdı.  Şenkaya İlçe Temsilciliğmiz, 15 yetim ve ihtiyaçlı aileye gıda yardımı yapıldı.''