ERZURUM KADIN MİLLETVEKİLİ FATMA ÖNCÜ’DEN ZİYARET

Yeni seçilen çiçeği burnunda Erzurum kadın milletvekili Fatma öncü Erzurum’daki sebze ve meyve yetiştiriciliğini yapan bayan üreticileri ziyaret etti.

Tarih: 03.06.2023 14:41
ERZURUM KADIN MİLLETVEKİLİ FATMA ÖNCÜ’DEN ZİYARET

www.gunebakiserzurum.com / Mihrimah Nefise DURDAĞ

Kadın meyve ve sebze yetiştiriciliği yapan üreticilerin sorunlarını ve isteklerini dinleyen Erzurum kadın milletvekili Fatma Öncü, üreticilerin sorunlarına elinden gelen tüm imkânlarla yardım edeceğini ve isteklerini yerine getireceğini söyledi.

Öncü,” Esnaf ziyaretlerimizde hemen hemen her sektörle yüz yüze kalıyoruz. Her sektörün derdini dinliyoruz yeri geldiğinde tabii ki bazı ekonomik sorunlardan bahsediyorlar halkımız, zaman zaman yerel sorunlardan da bahsediyorlar. Çok güçlü bir iktidarla çok daha güzel çalışmalarla halkımızdaki var olan sorunları da çözmeye, azimliyiz, gayretliyiz. Erzurum’da kadın sebze meyve yetiştiriciliği yapan üreticilerimizi gezerek sorunlarını ve isteklerini dinledim.  Elimden gelen tüm imkânları kullanarak sorunlarını halledeceğimi ve isteklerini teker teker yerine getireceğimi de en içten dileklerimi ilettim ve benimle fotoğraf çekilmek isteyen vatandaşları kırmadım. Sadece iş dünyasında değil aile hayatında da kadınlarımızın sosyal hakları için önemli adımların atılması gerekiyor. Erzurum'a yapılacak her yatırımın takipçisi olacağız ve şehrimize verilen her katkının yanında mücadele edip kadınlarımızla, gençlerimizin enerjileri ile çok çalışacağız.” dedi.