ERZURUM ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ DERNEĞİ SAFINI BELLİ ETTİ

Erzurum Özel Halk Otobüsleri Derneği Başkanlığı yerel seçimlerde Cumhur ittifakını ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmeni destekleyecekler.

Tarih: 31.10.2023 17:52
ERZURUM ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ DERNEĞİ SAFINI BELLİ ETTİ

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru 

Cumhur İttifakı'nın, AK Parti'nin yanında olduklarını ifade eden Erzurum Özel Halk Otobüsleri Derneği Başkanı Hamza Özkan, Erzurum'da Cumhur İttifakı'nı kazandıracaklarını söyledi.

Özkan,”  Yerel seçimler yaklaşıyor.  Erzurum Özel Halk Otobüsler Derneği olarak Allah kısmet ederse Cumhur İttifakı'nın, AK Parti'nin yanında olup destekleyeceğiz biz özel halk otobüsleri derneği olarak, Özel Halk Otobüsler Dernek Başkanlığı olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen Başkanımız ne emir ederse biz onların emrindeyiz.”

“Ak Parti’yi yerel seçimlerde birinci parti yapacağız.”

“Sade oyumuzla değil biz iş gücümüz yettiği ölçüde her türlü desteği verip Allah'ın izniyle bir başarıyla Erzurum'da Cumhur İttifakı'nı kazandıracağız. Söylediğim gibi hem oyumuzun hem de bir inşallah abi seçim bir süreci açıklansın. Biz bütün ilçe ilçe, köy köy gezip Cumhur İttifakı'na destek olacağız Erzurum’da Ak Parti’yi yerel seçimlerde birinci parti yapacağız.”