ERZURUM TCDD İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ İÇME SUYU YENİLME ÇALIŞMASI

Erzurum TCDD İşletme Müdürlüğünün içme suyu ve şebeke boru hattı yenilme çalışması başlatıldı.

Tarih: 29.10.2023 16:32
ERZURUM TCDD İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ İÇME SUYU YENİLME ÇALIŞMASI

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru 

 TCDD Sivas Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan içme suyu şebeke boru hattı yenileme çalışması tahmini bir ay içerisinde yapılması hedefleniyor. 

İçme suyu şebeke boru hattı yenileme çalışması yapıldığını ifade eden Devlet Demiryolları Erzurum işletme Müdürlüğü yetkilileri,  çalışmaların en kısa süre içerisinde bitirilmesi hedeflendiğini söylediler.

Yetkililer,” TCDD Sivas Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan içme suyu çalışmasına başladık. Bu çalışmalarımız tahmini bir ay içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz.  Vatandaşımıza sağlıklı içme suyu sağlamak amacıyla içme suyu şebeke yenileme ve yeni şebeke hattı yapım çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.  Ekiplerimiz gerek yeni hat yapım çalışmalarında, gerekse arızalara müdahale çalışmalarında gece gündüz demeden aralıksız çalışıyorlar. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için elimizden gelen gayreti göstereceğiz”

Devlet Demir Yolları çağ atladı 

"Demiryolu gelişimi farklı bir ivme kazanmış, hem demiryolu hem de demiryolculuk sektörü hızla gelişmeye başlamıştır. Bunu da görmezden gelmemek gerekir.  Devlet Demir Yollarının da ciddi manada çalışmaların yapıldı Birilerinin sayesinde ülkemiz demiryolları, nostalji demiryolları oldu. Şuanda vatandaşlarımız trenle seyahat ederken daha mutlu ve huzurlu oluyor. Her geçen gün demir yollarını iyileştirme çalışmaları var. Rağbet artmakta. Rağbet arttığından dolayı bizde hizmet kalitemizi yükseltmek zorundayız. Zaten birbirine paralel olarak artış sağlıyor. Tabi ki geçmiş yıllara mukayese edildiği zaman demir yollarında hem kalite hem hizmet sürekli artmaktadır. Bu da zaten yolcularımızın bize göstermiş olduğu teveccühlerinden, bizi tercih etmeleri  bu hedefimize vardığımızın göstergesidir. Hem yazın  hem kışın demir yollarına sürekli ilgi var. Her geçen gün ilgi odağı haline geliyoruz, insanlar demir yollarını tercih etmektedirler.”