Erzurum Zihinsel Engelliler Derneği'nden Anlamlı Giyim Yardımı: 300 Aileye Destek

Erzurum Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Yahya Şaşi, 1 Şubat'ta derneğe bağlı 300 aileye, ismini belirtmek istemeyen bir firma tarafından giyim yardımı yapılacağını duyurdu.

Tarih: 27.01.2024 19:25
Erzurum Zihinsel Engelliler Derneği

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ 

Yardımın detaylarına dair açıklamalarda bulunan Erzurum Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Yahya Şaşi, yardımı gönderen firmaların kendilerini belirtmek istemediklerini, sadece telefon aracılığıyla iletişim kurduklarını belirtti. Şaşi, "1 Şubat'ta 3 ayların başlaması münasebetiyle 300 ailemize giyim yardımı yapacağız. Malzemelerimiz geldiği zaman çocuklarımızı buraya getirip hepsini giydireceğiz. Bunların sevincini de sizlerle paylaşacağım." dedi. Yardımı gönderen firmaların, çocukların engelli olup olmadıklarını araştıracağını ve yardımların bu doğrultuda derneğe ulaşacağını belirten Şaşi, "Bu 300 ailenin tüm fertlerine giyim yardımı sağlanacak." şeklinde konuştu.

ANONİM YARDIMIN AMACI TOPLUMSAL DAYANIŞMAYI ARTIRMAK

Yahya Şaşi, bu tür yardımların toplumsal dayanışmayı artırmak adına son derece önemli olduğunu vurgulayarak, "Yardımı gönderen firmaların ismini bilmemek beni çok mutlu ediyor. Onlar da özellikle adlarını açıklamak istemiyorlar. Ancak bu yardımla 300 ailemize büyük bir destek sağlanacak ve bu da bizim için çok değerli." dedi. Bu anlamlı giyim yardımıyla 300 aileye destek olacak olan Erzurum Zihinsel Engelliler Derneği, yardımın detaylarını ve uygulama sürecini titizlikle planlayarak, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya hazırlanıyor.