Erzurum´a Kurumsal Oto Kuaför - Za Snow White-

Araçlarımız bizler için önemli. Bakımı, temizliği, görünüşü hassasiyet ve profesyonellik isteyen yanları. Yakın zamanda Erzurum´da yeni bir işletme açıldı. Araç bakım, oto kuaför hizmeti veren bir işletme. Ötekilerden biraz farklı olarak, daha kurumsal bi

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurum´a Kurumsal Oto Kuaför - Za Snow White-

 

Dilek BAYRAK

İşletme Adem Kara ve Zafer Alkanın ortaklığı ile kuruldu. Açılışı yakın bir tarihte gerçekleşen ZA Snow White Oto Kuaförü ilk günden büyük ses getirdi. Açılışa çok sayıda yetkilinin katıldığı işletme, daha ilk günden büyük fikirlerle ticari hayatına başladı. Firma yetkilerinin yaptıkları açıklamaya göre, amaçları beş yıl içinde 20´nin üzerinde bayi oluşturmak. Markalaşma süreçlerini de başlatan işletme, Erzurum Büyükşehir Belediyesinin oto park kısmının içinde yer alıyor. 300 metrekarelik alan üzerine kurulan işletme, aynı anda 5 araç yıkama kapasitesine sahip.

Aracınızla gitmeniz durumunda ön tarafta ayrı olarak dizayn edilmiş, gayet şık bir alanda bulunan misafir bekleme salonunda siz içeceğinizi yudumlarken, firma çalışanları aracınızı yıkıyor. Aracınızın oto kuaför, detaylı temizlik, seramik kaplama, pasta cila ve motor yıkama gibi  hizmetleri için muhakkak gitmeniz gereken bir işletme.

Çalışanlarını da özenle seçmiş olan işletme için araçlarınız kıymetli, zira yıkama sırasında olabilecek küçücük bir kırılma vs yine firma tarafından karşılanıyor ve bu taahhüt ediliyor.

Ayrıca iş hayatının yoğunluğundan, mesaiden dolayı aracını yıkamaya götürmek için zaman sorunu yaşayanlara ayrı bir hizmet daha veriliyor. Ve araçları bulundukları yerden alınarak yıkanıyor ve tekrar teslim ediliyor.