Erzurum’da Judo Türkiye Şampiyonası Heyecanı

Üniversiteler Arası Judo Türkiye Şampiyonası, Erzurum Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde başlıyor.

Tarih: 05.02.2024 17:02
Erzurum’da Judo Türkiye Şampiyonası Heyecanı

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Türkiye'nin önemli spor kentlerinden birisi olan Erzurum, yarın başlayacak olan Üniversiteler Arası Judo Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Erzurum Teknik Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan şampiyona, 6-8 Şubat 2024 tarihleri arasında Erzurum Teknik Üniversitesi Spor ve Etkinlik Salonu'nda düzenlenecek.

Üniversiteler Arası Judo Türkiye Şampiyonası'na birçok üniversiteden sporcu katılım gösterecek. Türkiye'nin dört bir yanından gelen üniversite öğrencileri, mücadeleleriyle spor tutkunlarını heyecanlandıracak. Erzurum'un soğuk kış günlerinde gerçekleşecek olan şampiyona, sporcuların yeteneklerini sergileme ve üniversiteler arası rekabeti artırma fırsatı sunacak.

Erzurum Teknik Üniversitesi Spor ve Etkinlik Salonu, 6-8 Şubat tarihlerinde judo tutkunlarını ağırlayacak. Spor severler, turnuvanın heyecanını yerinde yaşamak için salonu doldurarak sporculara destek olabilecekler.

Üniversiteler Arası Judo Türkiye Şampiyonası, sporcuların yeteneklerini sergileme ve üniversiteler arası dostluk bağlarını güçlendirme amacıyla düzenlenirken, aynı zamanda judo sporuna olan ilgiyi artırmayı hedefliyor. Turnuva boyunca yaşanacak mücadeleler, spor severlere unutulmaz anlar yaşatacak.