Erzurum'daki tüm yerel marketlerde ''EHE'' satılacak

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, halk ekmeğinin satışını daha geniş kitlelere ulaştırmak içn harekete geçti. Halk ekmek, artık tüm yerel marketlerde satışa sunuluyor.

Tarih: 25.03.2021 22:15
Erzurum

Sinan AYDIN

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin kamu iktisadi teşebbüslerinden ERTANSA A.Ş. bünyesinde faaliyetlerine devam eden Erzurum Halk Ekmek(EHE), artık tüm yerel marketlerde vatandaşın hizmetine sunuldu. İl genelinde yer alan 21 büfede vatandaşa ucuz ekmek yediren Büyükşehir Belediyesi, artık tüm yerel marketlerde de halk ekmeği satacak. Vatandaşların ekmek sıkıntısı yaşamaması için bayramlarda da Halk Ekmek Büfelerini açık tutan Erzurum Büyükşehir Belediyesi, fırıncıların ekmeğe zam istediği şu günlerde halk ekmeği daha geniş kitlelere ulaştırmak için harekete geçti.

TÜM YEREL MARKETLERDE 'EHE' SATILACAK

Yıldızkent, Yenişehir, Maksut Efendi, Şükrü Paşa, Hilalkent, Dadaşkent, Yunus Emre, Kazım Yurdalan, Ilıca, Kongre, Gürcükapı ve Kurt Deresi’ndeki büfelerden vatandaşların ekmeklerini her gün taze bir şekilde ulaştıran Büyükşehir, artık tüm marketlerde halk ekmek satacak. Konu ile ilgili Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından Günebakış gazetesine yapılan açıklamada,  "Üretime olan katkımızı artırmak ve çiftçilerimizle bağımızı daha da güçlendirmek için Büyükşehir Belediyemiz tarafından titizlikle üretilen Erzurum Halk Ekmek "Ehe" artık tüm yerel marketlerde satışta. Gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz" denildi.