Erzurum’dan Dartta Büyük Başarı

Erzurumlu dartçılar, başarılı performansları ile Türkiye Şampiyonası’na damga vurdular.

Tarih: 21.04.2024 18:20 Güncelleme: 21.04.2024 18:42
Erzurum’dan Dartta Büyük Başarı

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

15-20 Nisan 2024 tarihlerinde Antalya Kemer’de düzenlenen Türkiye Dart Şampiyonası Sıralama Turnuvaları 5. Ayak Müsabakalarına giden Erzurum Gençlik Spor Kulübü’nün dartçıları, madalyaları bir bir toplayarak gerçekleşen Dart Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza attılar. Dart Antrenörü Özkan Çağlar’ın 5 öğrencisi gerçekleşen Dart Türkiye Şampiyonası’ndan 7 madalya ile Erzurum’a döndüler.

Antalya’da düzenlenen Dart Türkiye Şampiyonası’nda yarışan Erzurum Gençlik Spor Kulübü sporcularından Toprak Aras, genç erkekler kategorisinde 1. ve 2. tur müsabakalarında yarışarak 2 madalya elde ederek Türkiye 3.’sü oldu. 

Minik kızlar kategorisinde yarışan Rümeysa Can ise yarışmanın 1. turunda Türkiye 3.’sü olurken, şampiyonanın 2. tur müsabakasında ise Türkiye 2.’si olarak, Erzurum’a 2 madalya ile döndü.

Türkiye Şampiyonası’na katılan Erzurum Gençlik Spor Kulübü, sporcularından Yade Taylan, Kadınlar 1. tur Türkiye 2.’liği, minik erkeklerde kategorisinde yarışan Efe Berk Akçaalan 1. turda Türkiye 3.’lüğü elde ederken, Elif Evren ise minik kızlar kategorisinde 2. turda sergilediği başarılı performans ile Türkiye 3.’sü oldu.