Erzurumlu gencin sır intiharı!

27 yaşındaki Alparslan G., oturduğu evin önünde kafasına sıkarak yaşamına son verdi. Sevenlerini yasa boğan gencin babasının da yıllar önce intihar ettiği iddia edildi.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumlu gencin sır intiharı!

Sinan AYDIN

Erzurum´da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 27 yaşındaki genç, girdiği bunalım sonucu başına dayadığı sliahla yaşamına son verdi. Yakınlarını ve tanıyanlarını yasa boğan gencin babasının da yılları önce intihar ettiği iddia edildi. Talihsiz olay, Erzurum´un Yakutiye ilçesine bağlı Yoncalık Mahallesi´nde meydana geldi. Psikolojik sorunlar yaşayan Alparslan G.,oturduğu apartmanın girişinde başına dayadığı silahı ateşleyerek canına kıydı. Silah sesini duyarak koşan apartman sakinleri ve çevre esnafı, durumu 112´ye bildirdi.

MAHALLELİ ÇOK ŞAŞKIN VE ÜZGÜN

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Alparslan G.´nin yaşamını yitirmiş olduğunu belirledi. Yakınlarının gözyaşları arasında ambulansa bindirilen gencin cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yeri inceleme çalışması yapan Polis, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Mahalle sakinleri, Alparslan G.´nin efendi, neşeli, insanlara karşı hep sevgi ve saygı dolu birisi olduğunu belirterek, ?İntihar edecek belki de en son kişiydi. Ölümüne çok üzüldük, Allah rahmet eylesin? dediler.

´BABASI DA İNTİHAR ETMİŞ´ İDDİASI...

Mahalleli, " Bildiğimiz kadarıyla Alparslan henüz çocukken babası S.G. Antalya´da iple kendini asarak yaşamına son vermiş. Ondan kısa bir süre sonra da annesi kalp krizinden ölmüş. ALparslan bu evde yatalak babaannesiyle birlikte yaşıyordu. Erken yaşta hem öksüz, hem yetim kalmasına rağmen, hayat dolu, pozitif bir insandı. Sadece iş anlamında istikrarlı değildi. Girdiği işlerden kısa süre sonra ayrılıyordu. Onu tanıyan bizler aramızdan ayrılmasına, hele de kendi canına kıymasına çok üzüldük. Allah rahmet eylesin" dediler. Alparslan G., Adli Tıp´ta yapılan otopsinin ardından toprağa verilirken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.