Erzurumlu Sevilen sanatçı Ülkü Eyüpoğulları 92.2 Flash FM´de Canatan Adem´in konuğu oldu

Erzurumlu sanatçı Ülkü Eyüpoğulları, Türkiye çapında köy çocuklarının giyim kuşamını sağlayacak örnek bir projeye öncülük ediyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumlu Sevilen sanatçı Ülkü Eyüpoğulları 92.2 Flash FM´de Canatan Adem´in konuğu oldu

 

´Ayrılmayalım´ albümü ile müzik dünyasında adından sıkça söz ettiren Erzurumlu sanatçı Ülkü Eyüpoğulları, Tugay Medya bünyesinde yayın yapan 92.2 Flash FM´e konuk oldu. Canatan ile Müzikli Dakikalar programında konuşan sevilen sanatçı Ülkü Eyopoğulları, örnek bir projeye başladıklarını söyledi. Eyüpoğulları, Köy çocuklarının giyim ve kuşamını sağlayacak bu projenin ilk adımını Erzurum´da attıklarını belirtti.

Programda dinleyicileriyle projeyi paylaşan ve destek isteyen Eyüpoğulları, ?Bir sosyal projeye başladık. Bu proje ile ihtiyacı olan köy çocuklarının giyim kuşamı ihtiyacı sağlanacak. Özellikle köylerdeki maddi durumu kötü olan aileler için geçerli. Her hafta Salı günleri uydudan yayın yapan TV 60´da televizyon programı yapıyoruz. Burada bu projeye destek sayısını artırmaya çalışıyoruz. Bu projenin mimarı öğretmen arkadaşımız Burak Daloğlu´dur. Onunla beraber bu soğuklarda çocuklarımızı ısıtacağız inşallah. Erzurum´da belediyeler ve bazı iş adamlarıyla görüştük. İlk adımımızı attık.? dedi.

Programa katılan ve köy çocuklarını ısıtacak projenin mimarı olan öğretmen Burak Daloğlu da, ?kıymetli sanatçımız Ülkü Eyopoğulları´nın dediği gibi, bu proje oldukça önemli. Çoğu köylerde çocukların giyebileceği ayakkabısı bile yok. Şehirde ihtiyaç sahibi öğrencilere kaymakamlıklar, belediyeler gibi birçok kurum ve kuruluş bir şekilde ulaşıyor. Ancak çoğu köylerde ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşım oldukça zor. Bizde böyle bir projeye başladık. Sağolsun Ülkü Hanım da bizim bu projemize destek çıkarak hayırlı bir işe imza atmış bulunuyor. Biz diyoruz ki her şeyi devletten beklememek lazım. O halde üzerimize düşeni yapmak, boynumuzun borcu dedik ve bu projeyi hayata geçirdik. İnşallah amacımıza ulaşırız. ? diye konuştu.

 Dilek BAYRAK