Erzurumlu Minik Kick Boksçular Türkiye Şampiyonası’nda

Erzurumlu Minik Kick Boksçular Türkiye Şampiyonası’nda

Tarih: 22.02.2024 22:54
Erzurumlu Minik Kick Boksçular Türkiye Şampiyonası’nda

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Ankara Keçiören Taha Akgül Spor Salonu'nda düzenlenen Okul Sporları Minik - Yıldız Kick Boks Türkiye Şampiyonası'na katılan Erzurumlu kick boksçular, Türkiye Şampiyonası’nda Erzurum’u temsil edecekler.

Geçtiğimiz ayda, 22-29 Ocak 2024 tarihlerinde Antalya’da gerçekleşen Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda 11 madalya ile dönen Erzurumlu kick boksçular, ardından 7-11 Şubat 2024 tarihlerinde Mersin’de düzenlenen Okul Sporları Gençler Kick Boks Türkiye Şampiyonası’na 6 sporcu ile damga vuran Erzurumlu kick boksçular, 3 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya ile damga vurmuştular. 

16-18 Şubat 2024 tarihlerinde yine Mersin’de Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Kick Boks Türkiye Şampiyonası’na katılan ETÜ’lü kick boksçular da başarılı performans sergileyerek 5 altın 3 bronz madalya elde ederek gerçekleşen kick boks şampiyonalarına damga vurdular.

Erzurum’dan 17 sporcunun yarıştığı Minik – Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda, Erzurumlu sporcuların büyük bir başarı ile dönmeleri bekleniyor.