Erzurumlu Öğrencilerden Türkiye Şampiyonluğu

Erzurumlu yıldız sporcular, Türkiye Şampiyonası’na damga vurdular.

Tarih: 15.02.2024 23:53 Güncelleme: 16.02.2024 00:14
Erzurumlu Öğrencilerden Türkiye Şampiyonluğu

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Türkiye genelinde düzenlenen Okul Sporları Kros Koşu Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda Erzurumlu genç sporcular, muazzam bir performans sergileyerek birçok il arasında adlarını zirveye yazdırdı. Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencileri, takım halinde elde ettikleri şampiyonluk dışında ferdi başarılarıyla da büyük dikkat çektiler.

Türkiye'nin dört bir yanından okulların yarıştığı şampiyonada, Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencileri, kros koşusunda gösterdikleri üstün performanslarıyla takdir topladılar. Okul, hem takım halinde birinci olarak şampiyonluğa ulaştı, hem de ferdi kategoride elde ettikleri başarılarla adeta zirveyi domine etti. Zübeyde Hanım Ortaokulu'nun başarılı krosçularından Semanur Yazgan, ferdi olarak Türkiye Şampiyonluğu'nu elde ederek okulunu gururlandırdı. Genç sporcu, gösterdiği etkileyici performansıyla Türkiye genelinde adından söz ettirmeyi başardı.

Zübeyde Hanım Ortaokulu'nun Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Adem Saçaklı’nın öğrencileri, elde ettikleri 2 önemli şampiyonluk sonrasında sevinçlerini, onları çalıştıran öğretmenleriyle paylaştılar. Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencileri, Türkiye Şampiyonası'nda elde ettikleri çifte şampiyonlukla Erzurum'a dönmenin mutluluğunu yaşarken, öğrencilerin isimleri geleceğin krosçuları olarak anılmaya başlandı.