Erzurumlular hayırda yarışıyor

Erzurum´da hayırsever işadamları, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve alışveriş çeki üzerinden yardımda bulunarak, yüzleri güldürüyorlar.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumlular hayırda yarışıyor

Günebakış/Elif YILMAZ

Erzurum´da hayırsever işadamları her yıl devam ettirdikleri Ramazan ayındaki geleneği, bu yıl da bozmadı. Maddi durumu düşük ailelere yardım etmek için kolları sıvayan hayırsever işadamları, çeşitli mutfak malzemelerinden oluşan gıda paketi ve alış veriş çekleriyle ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini güldürüyorlar.

Erzurum´da yaşayan ve isminin yazılmasını istemeyen hayırsever bir işadamı, ihtiyaç sahibi ailelere yapılan yardımlara dair yaptığı açıklamada, ?Yardım alan vatandaşlarımızın, yüzlerinde oluşan küçük bir tebessüm, tarifsiz bir mutluluk. Erzurum´daki kardeşlerimizin mutluluğunu görmek, ayrı bir tat. ? diye konuştu.

Yapılan yardımların hak tarafından kabul görmesi duası üzerinde olduğunu belirten hayırsever işadamı, ?Biliyoruz ki kazancımızda ihtiyaç sahibi ailelerinde payı var. Dolayısıyla yapılan yardımları hakkı teslim olarak görüyoruz.? diye konuştu

 

Hayırsever işadamlarının yardımlarına teşekkür eden vatandaşlarda, ?Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir? hadisini yol edinmiş işadamlarımızdan Allah razı olsun. İhtiyaç sahibi ailelere şefkat ve merhamet elini uzatan bütün işadamlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah eksikliklerini göstermesin.? dediler