Erzurumlulardan “Aday” yorumlaması

Ak Parti, Erzurum'un merkezinde bulunan 3 ilçe (Yakutiye, Palandöken, Aziziye) için belediye başkan adaylarını geçtiğimiz günlerde açıkladı.

Tarih: 06.02.2024 16:19
Erzurumlulardan “Aday” yorumlaması

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ 

Yapılan açıklamaya göre, Yakutiye İlçe Belediye Başkan Adayı olarak tekrar Mahmut Uçar, Palandöken İlçe Belediye Başkan Adayı olarak tekrar Muhammet Sunar ve Aziziye İlçe Belediye Başkan Adayı olarak ise Eyüp Tavlaşoğlu belirlendi. Bu adaylar arasında sadece Aziziye İlçe Belediye Başkan Adayı değişti.

Erzurum'da yaşayan vatandaşlar, Ak Parti'nin bu aday tercihlerine ilişkin farklı görüşler ortaya koyuyor. Bazıları, Mahmut Uçar'ın tekrar Yakutiye İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesini memnuniyetle karşılarken, Muhammet Sunar'ın da Palandöken İlçe Belediye Başkan Adayı olarak yeniden aday gösterilmesini olumlu buluyor. 

Aziziye İlçe Belediye Başkan Adayı olarak değişiklik yapılmış olmasına ilişkin farklı yorumlar mevcut.

AZİZİYE’DE DEĞİŞİKLİK BEKLENİYORDU

Özellikle Aziziye İlçe Belediyesi’nde bir değişik bekleyen Erzurumlular, Eyüp Tavlaşoğlu'nun açıklanmasını beklediklerini söylediler. Genel olarak, Erzurumluların Ak Parti'nin belediye başkan adayları konusundaki görüşleri farklılık gösteriyor. Ancak, adayların şehrin gelişimi ve halkın refahı için en uygun hizmeti sunacağına olan inançları ise ortak bir noktada buluşuyor.