Erzurumspor 3 puan seferine çıkıyor

Erzurumspor passolig turnike sorunun çözülmemesi yüzünden, sahasında çıkması gereken Boluspor maçını Elazığ´da oynayacak. İç saha statüsündeki Balıkesir Baytok, Samsunspor karşılaşmalarını Rize´de oynayan ve 4 puan kazanan ekip, passolig olumsuzluğunu lig

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor 3 puan seferine çıkıyor

 

 

Murat ÖZDEMİR

BOLUSPOR 13. SIRADA

Mavi beyazlıların bu haftaki rakibi Boluspor TFF 1. Ligde 5 puanla 13´üncü sırada bulunuyor. Puanlarının tamamını iç saha maçlarından alan Karadeniz ekibi 5 maçında 1 galibiyet 2 beraberlik ve 2 de yenilgi aldı. 5 maçında 6 gol atan ekip kalesinde 6 gol gördü. Boluspor iç saha başarı sıralamasında 5 puanla 5, dış saha başarı sıralamasında ise puansız olarak 17´inci sırada yer alıyor.

BOLUSPOR MAÇLARI

Boluspor evinde oynadığı Giresunspor karşılaşmasını 2-2´lik sonuçla tamamladı. Yine evinde Gazişehir ile golsüz berabere kalan ekip, iç sahada ilk galibiyetini geçilen haftada 3-1´lik sonuçla Adanademirspor karşısında aldı. Karadeniz ekibi deplasmanda ise Ümraniyespor´a 1-0, Manisaspor´a ise 2-1 yenildi. Boluspor önceki gün oynanan Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Sİnopspor´U 3-0 mağlup etti.

ERZURUMSPOR PERFORMANSI

İç sahada taraftarına hasret çektiren Erzurumspor  5 maçında 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 6 puan topladı. Rakip filelerle topu 5 kez buluşturan mavibeyazlı ekip kalesinde 6 gol gördü. İç sahada 6, dış saha maçlarında 14´üncü durumda bulunan Erzurumspor  deplasmanda oynadığı 2 maçtan sadece 1 puan alabildi.

BOLUSPOR MAÇ KARNESİ

Boluspor 2-2 Giresunspor

Ümraniyespor 1-0 Boluspor

Boluspor 0-0 Gazişehir

Manisaspor 2-1 Boluspor

Boluspor 3-1 Adana Demirspor

Boluspor 3-0 Sinopspor