Erzurumspor 3 puana yoğunlaştı

Spor Toto 1´ci Ligde 24´üncü hafta maçları 24- 26 şubat tarihleri arasında oynanacak. Erzurumspor ilk yarıda deplasmanda 2-1 yenildiği Adanaspor´u evinde ağırlayacak. İlk yarıdaki maçta önde olmasına rağmen 90 ve uzatma bölümünde yediği 2 golle sürpriz şe

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor 3 puana yoğunlaştı

 

Murat ÖZDEMİR

LİGİN 4 ÖNEMLİ MAÇI

Ligde haftanın en önemli maçları  Gaziantep, Manisa, Adana ve Erzurum´da oynanacak. Lider Rizespor evinde 8´inci sırada bulunan ve playoffu hedefleyen Gakkoşları ağırlayacak. 2´inci sıradaki Ümraniyespor ise yine evinde ligin en istikrarsız takımı olan zirveden 10´uncu sıraya kadar inen Giresunspor ile oynayacak.

LİG ŞEKİLLENMEYE BAŞLADI

Zirveden kopan, ikinci yarının başarısız takımları arasında yer alan ilk yarının lideri 3´üncü sıradaki Ankaragücü evinde ligden düşmesi hemen hemen kesinleşen Gaziantepspor ile oynarken, geçilen haftayı deplasman galibiyetleri ile tamamlayan 4´üncü Gazişehir ile Ümraniye´yi deviren 16´ıncı Denizlispor karşı karşıya gelecek. Küme düşme hattından sıyrılmak isteyen Denizlispor mutlaka kazanmayı amaçlarken, Gazişehir de puan alarak playoff sıralamasından kopmamaya çalışacak.

24.HAFTA PROGRAMI

Balıkesirspor ? Samsunspor

MKE Ankaragücü ? Gaziantepspor

Gazişehir - Denizlispor

Manisaspor ? Eskişehirspor

Çaykur Rizespor A.Ş. ? Elazığspor

Adana Demirspor - İstanbulspor A.Ş.

Ümraniyespor ? Giresunspor

Erzurumspor - Adanaspor A.Ş.

Altınordu A.Ş. ? Boluspor