Erzurumspor Adanaspor maçına hazırlanıyor

B.B.Erzurumspor, Cuma günü oynatacağı Adanaspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Uğur Bayarslan, yönetiminde sürdürdü.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurumspor Adanaspor maçına hazırlanıyor

 

 

Sinan AYDIN

 

B.B.Erzurumspor, Cuma günü oynatacağı Adanaspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Uğur Bayarslan, yönetiminde sürdürdü. Geçtiğimiz hafta sonu Keçiörenspor takımına yenilen BB Erzurumspor Teknik Direktör Muzaffer Bilazer ile yollarını ayırarak yeni hoca arayışlarını sürdüren BB Erzurumspor, Osman Özköylü ile önce prensip anlaşmasına vardığını duyurdu sonra gelen tepkiler üzerine vazgeçti. Mavi Beyazlı takımı, bu hafta sonu Erzurum´da kendi evinde karşılaşacağı Adanaspor maçına Teknik ekipten Uğur Bayarslan yönetiminde antrenman yaptırıyor.

 

TEKNİK VE TAKTİK ÇALIŞTILAR

 

BB Erzurumsporlu futbolcular, Adanaspor maçına teknik ve taktik ağırlıklı antrenmanlar yaparak hazırlanıyor. Uğur Bayarslan, Adanaspor´un zaaf yönlerini bildiklerini ve bu nedenle antrenmanlara daha çok taktik ağırlıklı çalıştıklarını belirtti. Moralsiz oldukları gözlenen futbolcular, Adanaspor maçını kazanıpğ taraftarlarına Keçiören mağlubiyetini unutturmak istiyorlar. Mavi beyazlı takım, yeni bir hoca ile yeni bir sayfa açarak sezon sonunda hedeflenen şampiyonluğa ulaşmak istiyor.